Spiegel hoofdsteun baby

Wanneer je wilt zien hoe het met jouw baby achterin is dan is het gevaarlijk om je al rijdend om te draaien. En baby’s worden natuurlijk nog omgekeerd met de autostoel op de achterbank gezet zodat je alsnog geen zicht hebt op jouw kindje. Gebruik een hoofdsteun spiegel voor jouw baby zodat je je niet hoeft om te draaien. Door een snelle blik te werpen op jouw achteruitkijkspiegel kun je dan jouw baby in de hoofdsteun spiegel zien. Een geruststellend gevoel voor slechts een kleine investering. En bij Babypark weet je ook zeker dat het de kleinste investering is aangezien wij op ons assortiment de laagsteprijsgarantie bieden. Zo betaal je nooit teveel voor jouw spiegeltje.

Lees meer...

Assortiment baby hoofdsteun spiegel

Een spiegel voor een hoofdsteun om jouw baby in de gaten te houden, is verkrijgbaar in verschillende varianten. Door verstelbare riemen zijn de spiegels vaak aan elk type hoofdsteun te bevestigen. Deze spiegels zijn ideaal wanneer je jouw kindje omgekeerd op de achterbank vervoert. Niet alleen geeft het jou gemoedsrust, het zorgt er ook voor dat jouw kindje zich beter op zijn of haar gemak voelt. Hij/zij kan jou namelijk ook zien vanuit het spiegeltje. Bekijk ons assortiment om jouw keuze voor een spiegel hoofdsteun voor de baby te maken.

Hoofdsteun spiegel voor baby bestellen

Bestel jouw hoofdsteun spiegel voor de baby vandaag nog bij Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. Is jouw bestelling 20 euro of meer dan is de bezorging gratis. Je bent ook altijd welkom om onze megastores te bezoeken. Je vindt er 10 verspreid over heel Nederland waar je ons assortiment met eigen ogen kunt komen bekijken. Naast andere type autospiegeltjes kun je ook al onze andere producten bekijken. Ons team van productspecialisten helpt je graag verder. De adresgegevens en openingstijden staan vermeld op onze website.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Puck Autospiegel

  De Puck Autospiegel zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.
  9,95
 • Quick view

  Axkid Autospiegel Black

  Met de Axkid Autospiegel Black kan je prima je kindje in de gaten houden op de achterbank terwijl je zelf aan het rijden bent. Je plaatst de Axkid Autospiegel Black eenvoudig aan de hoofdsteun van de autostoel.
  19,90
 • Quick view

  Yrda Autospiegel Zwart

  De Yrda Autospiegel Zwart zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.

  19,95

  13,67

 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.

  22,95

  16,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.
  19,99
 • Quick view

  Munchkin Muzikale Autospiegel Dag en Nacht

  Met de Munchkin muzikale autospiegel kan je je kindje in de gaten houden onder het rijden en werkt tegelijkertijd kalmeren met 5 verschillende geluiden. Inclusief afstandsbediening om de functies te regelen.

  34,95

  27,96

 • Quick view

  Jippies Baby View Spiegel

  Met de Jippies Baby View Spiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan bijvoorbeeld worden bevestigd met een clip op de zonnekap zodat je je niet meer hoeft om te draaien.
  5,50
 • Quick view

  BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting

  Met de BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting kunnen jij en je kindje elkaar zien tijdens het autorijden. De BeSafe autospiegel is geschikt voor vrijwel iedere auto en voorzien van bedienbare ledverlichting.
  34,90
 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Mega Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.
  24,95
 • Quick view

  Yrda Autospiegel

  Met de Yrda Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.

  16,95

  11,95

10 Resultaten
Trustpilot