Stopcontact bescherming

Een grote vrees van ouders is dat hun kind een elektrische schok krijgt wanneer het een stopcontact ontdekt. Wanneer je ziet dat jouw kindje een elektrische schok krijgt dan dien je snel de hoofdschakelaar uit te zetten zodat je zelf ook niet onder stroom komt te staan bij het wegtrekken van jouw kindje. Doordat de spieren samentrekken, blijft jouw kind als het ware geplakt aan de stroombron. Je kunt ook een niet geleidend voorwerp gebruiken om hem of haar los te krijgen zoals een touw of groot boek. Kinderen kunnen spierscheuringen en andere zaken oplopen wanneer ze in aanraking komen met elektriciteit. Zelfs als alles in eerste instantie ok lijkt, dien je naar de dokter te gaan want intern kan het toch niet goed zitten. Je wilt natuurlijk liever dat dit helemaal voorkomen kan worden en daarvoor zijn er stopcontactbeschermers beschikbaar die je ook in het assortiment van Babypark kunt vinden.

Lees meer...

Assortiment stopcontactbeschermers

Bij Babypark hebben we stopcontact bescherming waardoor jouw kindje tijdens zijn of haar ontdekkingstocht niet op een onaangename manier kennis zal maken met een stopcontact. De bescherming voor het stopcontact is vaak voorzien van dubbelzijdig tape waarbij je het op het stopcontact kunt plakken. Zorg er dan voor dat het oppervlak van het stopcontact schoon en ontvet is zodat de tape goed kan hechten. Het duurt vaak 24-48 uur voordat de lijm is opgedroogd. Je hoeft de beschermers niet te verwijderen wanneer je zelf van het stopcontact gebruik wilt maken. Je koopt de stopcontactbeschermers per 5, 8 of 12 stuks. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je er ook nooit teveel voor.

Bescherming voor stopcontact bestellen

Maak jouw huis ook een stuk veiliger voor jouw kindje door het plaatsen van stopcontactbeschermers. Bestel je ze voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Je hebt ze dan in de regel de volgende dag al in huis. Wanneer jouw bestelling minder dan 20 euro bedraagt dan loont het waarschijnlijk om er artikelen bij te bestellen om een minimale totaalwaarde van 20 euro te hebben. Vanaf dat bedrag betaal je namelijk geen bezorgkosten. Je kunt ook een van onze 10 megastores bezoeken om ons assortiment eens met eigen ogen te bekijken. Zo hebben we naast stopcontactbeschermers ook andere artikelen die helpen om ongelukjes binnenshuis te voorkomen zoals een badzitje of traphekje.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks

  Met de handige Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks creeër je een veilige omgeving voor je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje geen vingers of objecten in het stopcontact kan steken.
  2,99
 • Quick view

  Safety 1st Draai Stopcontactbeschermer 8 Stuks

  Een praktische stopcontactbeschermer met een draaisysteem van het merk Safety 1st. Deze stopcontactbeschermer wordt geleverd per 8 stuks. De beschermers zijn eenvoudig op het stopcontact te plakken.
  4,99
 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 12 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,95

  5,95

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 12 Stuks

  Deze draaistopcontacbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,95

  5,95

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  2,95

  2,50

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  2,95

  2,25

6 Resultaten
Trustpilot