Cool Kids boekenkasten

Een Cool Kids boekenkast is een mooie aanvulling van de kinderkamer of tienerkamer. Een boekenkast van Cool Kids is niet alleen handig voor het opbergen van de boeken. Het kastje geeft de kamer ook extra sfeer. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Cool Kids boekenkasten.

Lees meer...

Een Cool Kids boekenkast met bijzondere handgrepen

In veel gevallen hebben wij witte Cool Kids boekenkasten in ons assortiment. Wit is een tijdloze kleur die je vrijwel overal met gemak mee combineert. Wit komt ook vrolijk en ruimtelijk over. Wit is dus een ideale kleur voor kinderkamermeubels! Veel Cool Kids boekenkasten hebben bijzondere details. Denk bijvoorbeeld aan opvallende, bruine handgrepen. Dat maakt een Cool Kids boekenkast heel sfeervol.

Over Cool Kids

Van het merk Cool Kids vind je in onze webshop een uitgebreid assortiment aan bedden en kasten. Het is een aanrader om jouw uitgekozen boekenkast van Cool Kids te combineren met andere Cool Kids meubels van dezelfde collectie. De meubels vormen dan één geheel. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Cool Kids en laat je verrassen door de mooie designs! Onze Cool Kids boekenkasten en andere Cool Kids meubels zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Je krijgt de meubels zo snel mogelijk thuisbezorgd. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een leverdatum met je af te spreken. Wil je de boekenkast van Cool Kids laten monteren? In veel gevallen is het mogelijk om bestelde meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cool Kids Boekenkast Wit

    De Cool Kids Boekenkast Wit is een mooi en kwalitatieve kast wat is gemaakt van MDF zodat je er lang mee vooruit kan. Het beschikt over twee opbergladen en drie opbergvakken zodat het altijd opgeruimd kan zijn.

    359,-

    323,10

1 Resultaten