Coming Kids Lattenbodems Kinderkamer

Vind op deze pagina de juiste Coming Kids lattenbodem voor een peuterbed, juniorbed of tienerbed! Onze Coming Kids lattenbodems zijn in allerlei afmetingen verkrijgbaar. De meeste lattenbodems zijn gemaakt van een combinatie van massief grenenhout en vurenhout of van massief beukenhout. Al deze Coming Kids lattenbodems zijn van goede kwaliteit.

Lees meer...

Allerlei soorten Coming Kids lattenbodems

In ons assortiment vind je allerlei soorten Coming Kids lattenbodems. Bij een rollattenbodem zijn de latjes door middel van lint aan elkaar geniet. Een rollattenbodem van Coming Kids is gemakkelijk op te rollen. In principe is een rollattenbodem van Coming Kids geschikt voor elk type matras. Meestal hebben wij ook Coming Kids lattenbodems in ons assortiment waarbij de latten wel vast zitten. Ook zo’n Coming Kids lattenbodem is geschikt voor vrijwel elk type matras. Meer informatie over Coming Kids lattenbodems vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen. Hier staat meestal ook het maximaal gewicht dat de lattenbodem aankan.

Over Coming Kids

Ons assortiment van Coming Kids is heel divers. Naast Coming Kids lattenbodems verkopen wij allerlei meubels van Coming Kids, waaronder kledingkasten, bedden en bureaus. Alle Coming Kids meubels zien er sfeervol en eigentijds uit. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Coming Kids en laat je verrassen door de mooie ontwerpen! Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw gewenste Coming Kids lattenbodem online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Wij vinden het belangrijk dat jij meteen van je aankoop kunt genieten. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering , maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagst Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Lattenbodem Luxe 70 x 200 cm

  De Coming Kids Lattenbodem Luxe 70 x 200 cm is een stevige bodem en beschikt over 26 vaste latten en heeft geen instelbare middenzone. De lattenbodem is met elk type matras te combineren.
  69,-
 • Quick view

  Coming Kids Rollattenbodem 120 x 200 cm

  De Coming Kids Rollattenbodem 90 x 200 cm van is gemaakt van massief grenen gecombineerd met vurenhout. De lattenbodem beschikt over 14 latten en kan maximaal tot 80 kg gebruikt worden.
  39,-
 • Quick view

  Coming Kids Rollattenbodem 90 x 200 cm

  De Coming Kids Rollattenbodem 90 x 200 cm van is gemaakt van massief grenen gecombineerd met vurenhout. De lattenbodem beschikt over 14 latten en kan maximaal tot 80 kg gebruikt worden.
  29,-
 • Quick view

  Coming Kids Rollattenbodem 70 x 150 cm

  De Coming Kids Rollattenbodem 70 x 150 cm van is gemaakt van massief grenen gecombineerd met vurenhout. De lattenbodem beschikt over 11 latten en kan maximaal tot 80 kg gebruikt worden.
  25,-
 • Quick view

  Coming Kids Lattenbodem Luxe 90 x 200 cm

  De Coming Kids Lattenbodem Luxe 90 x 200 cm is een stevige bodem en beschikt over 26 vaste latten en heeft geen instelbare middenzone. De lattenbodem is met elk type matras te combineren.
  69,-
 • Quick view

  Coming Kids Lattenbodem Luxe 120 x 200 cm

  De Coming Kids Lattenbodem Luxe 120 x 200 cm is een stevige bodem en beschikt over 17 vaste latten en heeft geen instelbare middenzone. De lattenbodem is met elk type matras te combineren.

  119,-

  99,-

6 Resultaten