7 Resultaten
 • Quick view

  Life Time Kinderbureaustoel Wit

  De Life Time Kinderbureaustoel Wit is voorzien van gestoffeerde zitting en rugleuning en biedt comfort achter je bureau. Het is voorzien van een kunststof kruis met daaronder 5 wieltjes.

  139,-

  129,-

 • Quick view

  Life Time Kinderbureaustoel De Luxe Wit

  De Life Time Kinderbureaustoel De Luxe Wit is voorzien van gestoffeerde zitting en rugleuning en biedt comfort achter je bureau. Het is voorzien van een metalen kruis met daaronder 5 wieltjes.
  314,-
 • Quick view

  Life Time Bureau Klein Dubbel Verstelbaar

  Het Life Time Bureau Klein Dubbel Verstelbaar is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes en drie soorten hoeken. Gemaakt van grenenhout.
  385,-
 • Quick view

  Life Time Bureau Klein Verstelbaar Whitewash

  Het Life Time Bureau Klein Verstelbaar is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  332,-
 • Quick view

  Life Time Bureau Verstelbaar

  Het Life Time Bureau Verstelbaar is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  381,-
 • Quick view

  Life Time Bureau Klein Verstelbaar Met Lade

  Het Life Time Bureau Klein Verstelbaar Met Lade is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  410,-
 • Quick view

  Life Time Bureau Verstelbaar Met Lade

  Het Life Time Bureau Verstelbaar Met Lade is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  461,-
7 Resultaten