Life Time

Lifetime collectie

 

Diverse items nu uit voorraad leverbaar... Op zoek naar een nieuw bed voor de kids? Wordt het hun eerste echte bureau? Of zijn ze toe
aan een eigen sfeervolle ruimte om te spelen, lekker gek te doen, voor school te werken en te slapen? No problem. Met de originele bedden,
kasten, bureaus en fantasieprikkelende accessoires van Lifetime creëer je zelf een super leefplek die bij de persoonlijkheid van je kind past.
Diverse Lifetime items zijn nu ook uit voorraad leverbaar, super handig dus!

 

Life Time Kids

 

Stel een leuke kinderkamer samen met een Life Time Kids bed en bijpassende accessoires. Er is volop keus in Life Time bedden, poefs, kussens, vloerkleden en zitzakken. Met zo’n uitgebreid assortiment wordt het nog moeilijk kiezen!

 

Door de ogen van een kind

De ontwerpers van Life Time Kids bekijken de wereld door de ogen van een kind en komen zo tot leuke meubels en accessoires die kinderen bijzonder aanspreken. De filosofie van Life Time Kids is dat kinderen alleen maar hoeven te spelen en de wereld te ontdekken. Veel Life Time meubels en accessoires prikkelen dan ook de fantasie van je kind en geven je kind nog meer speelplezier. Denk bijvoorbeeld aan een leuk Life Time Kids tentje of een hangstoel.

 

Life Time Kids thema’s

Bij een Life Time (half)hoogslaper kun je bijpassende gordijnen, kussens of bedfrontjes bestellen. Wij verkopen bijvoorbeeld Life Time Kids gordijnen voor heen halfhoogslaper met een kasteel en prinsessen of ridders, een space shuttle of een veld met bloemen. Met Life Time Kids kun je de kinderkamer een leuk thema meegeven.