Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

LIFETIME Kidsrooms

Stel een leuke kinderkamer samen met een LIFETIME Kidsrooms bed en bijpassende accessoires. Er is volop keus in Life Time bedden, poefs, kussens, vloerkleden en zitzakken. Met zo’n uitgebreid assortiment wordt het nog moeilijk kiezen!

Lees meer...

Door de ogen van een kind

De ontwerpers van LIFETIME Kidsrooms bekijken de wereld door de ogen van een kind en komen zo tot leuke meubels en accessoires die kinderen bijzonder aanspreken. De filosofie van LIFETIME Kidsrooms is dat kinderen alleen maar hoeven te spelen en de wereld te ontdekken. Veel LIFETIME Kidsrooms meubels en accessoires prikkelen dan ook de fantasie van je kind en geven je kind nog meer speelplezier. Denk bijvoorbeeld aan een leuk Life Time Kids tentje of een hangstoel.

LIFETIME Kidsrooms thema’s

Bij een LIFETIME Kidsrooms (half)hoogslaper kun je bijpassende gordijnen, kussens of bedfrontjes bestellen. Wij verkopen bijvoorbeeld LIFETIME Kidsrooms gordijnen voor heen halfhoogslaper met een kasteel en prinsessen of ridders, een space shuttle of een veld met bloemen. Met Life Time Kids kun je de kinderkamer een leuk thema meegeven.

Lees minder...
Scroll naar boven
Oval loader