9 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.

  961,-

  854,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Schuine Trap Wit Gelakt is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.

  1.037,-

  986,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem.

  1.037,-

  986,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast is een speelse hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Family met Trapkast 120 x 200 cm is een speels familie stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is dit stapelbed erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Whitewash is een hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.642,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Whitewash is een speelse hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
  1.799,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Luxe Wit Gelakt is een hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  1.742,-
9 Resultaten
Trustpilot