Ladenkast kinderkamer

Een ladenkast onder of naast een bureau is superhandig. Of het nu gaat om je huiswerk of boeken die je leest, je legt het allemaal neer in de laden van de ladenkast. Zit je aan je bureau, dan heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Lees meer...

Variatie genoeg

Kies bijvoorbeeld voor een ladenkast uit dezelfde meubellijn als het bed, de linnenkast en het kinderbureau. Wil je het graag wat creatiever aanpakken, kies dan een ladenkast uit een andere meubellijn. Let er wel op dat alle meubels in de kamer qua stijl met elkaar matchen. Vind je het leuk om de ladenkast af en toe van plaats te verwisselen? Kies dan voor een exemplaar op wieltjes.

Voldoende opbergruimte

Biedt een ladenkast onvoldoende opbergruimte, koop er dan een tweede bij. Zorg ervoor dat de ladenkast qua afmetingen goed bij de meubels past.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Amy Ladeblok Babybed Oatmeal 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Amy Ladeblok is geschikt voor het Amy Babybed Oatmeal van 70 x 140 cm. Het ladeblok zorgt voor extra opbergruimte op de babykamer. Verder is het ladeblok voorzien van het soft-close systeem.

  132,-

  119,99

 • Quick view

  Kidsmill Amy Ladeblok Babybed Oatmeal 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Amy Ladeblok Babybed Oatmeal 60 x 120 cm zorgt voor extra opbergruimte voor op de babykamer. Verder is het ladeblok gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van het soft-close systeem.

  121,-

  109,99

 • Quick view

  Kidsmill Amy Ladeblok Babybed 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Amy Ladeblok is geschikt voor het Amy Babybed van 60 x 120 cm. Het ladeblok zorgt voor nog meer opbergruimte en ziet er daarnaast ook nog stijlvol uit. Een echte win-win situatie dus!

  108,90

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Amy Ladeblok Babybed 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Amy Ladeblok is geschikt voor het Amy Babybed van 70 x 140 cm. Het ladeblok zorgt voor nog meer opbergruimte en ziet er daarnaast ook nog stijlvol uit. Een echte win-win situatie dus!

  120,99

  109,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Ladeblok

  Dit LIFETIME Kidsrooms Ladeblok creëert meer opbergruimte in de kamer. Je kunt het onder het bureau zetten maar ook als nachtkastje gebruiken. Het ladeblok wordt exclusief handgreep geleverd.
  235,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Ladekastje

  De Flexa Popsicle Ladekastje beschikt over drie opberglades. Gemaakt van MDF en heeft een eiken afwerking. De knoppen hebben de Flexa kleur Cherry, Blueberry of Kiwi.
  669,-
 • Quick view

  Vipack Pino Ladekastje Voor Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Ladekastje Voor Halfhoogslaper is voorzien van vier opbergladen. Dit kastje past precies onder de halfhoogslaper van de Pino serie. Het is voorzien van een legplank. Een kwalitatief grenen kastje.

  Normale prijs: 370,-

  Special Price 306,-

 • Quick view

  Vipack London Ladekastje

  Het Vipack London Ladekastje is een handig kastje wat precies onder het bureau van deze serie past. Het kastje beschikt over twee opbergladen waarvan op de fronten lange handgrepen zitten in de kleur beuken.

  Normale prijs: 260,-

  Special Price 195,-

 • Quick view

  Bopita Camille Nachtkastje / Ladeblok Wit

  Het Bopita Camille Nachtkastje / Ladeblok Wit is een praktisch kastje en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het kastje is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  279,-
 • Quick view

  Woood Connect Ladekast Wit

  De Woood Connect Ladekast Wit is een eventuele uitbreiding op de Connect kasten van Woood maar kan uiteraard ook los neergezet worden. De kast is gemaakt van kwalitatief grenen en MDF waardoor het lang mee gaat.
  349,-
 • Quick view

  Flexa Classic Plankenset 48 Cm

  De Flexa Classic Plankenset 48 Cm is ideaal te gebruiken met andere producten uit de Flexa Classic collectie. De plankenset is gemaakt van massief grenen materiaal en wordt geleverd inclusief 8 plankdragers.
  39,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Ladeset Whitewash

  Het LIFETIME Kidsrooms Ladeset Whitewash is gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. Let op: het ladeset Whitewash wordt geleverd exclusief handgrepen. Geschikt voor het ladeblok 155 van Lifetime Kidsrooms.
  92,-
 • Quick view

  Bopita Nora Nachtkastje Mat Zwart / Naturel

  Het Bopita Nora Nachtkastje Mat Zwart / Naturel is perfect te combineren met andere producten van de Bopita Nora serie. Daarnaast beschikt het nachtkastje over 2 ruime lades met voldoende opbergruimte.
  229,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Ladeset Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms Ladeset Wit Gelakt is gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. Let op: het ladeset Wit Gelakt wordt geleverd exclusief handgrepen. Geschikt voor het ladeblok 155 van Lifetime Kidsrooms.
  92,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Ladeblok Kledingkast Zwart

  Dit Kidsmill Sixties Ladeblok Kledingkast Zwart is een handige aanvulling op zowel de 2-deurs als de 3-deurs kledingkast van de babykamer Sixties. Het blok beschikt over twee laden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,99

  99,99

 • Quick view

  Kidsmill Vince Ladeblok Black 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Vince Ladeblok Black 60 x 120 cm is geschikt voor het Kidsmill Vince Babybed van 60 x 120 cm. Het ladeblok creëert meer opbergruimte en ziet er daarnaast ook nog stijlvol uit. Een echte win-win situatie dus!

  130,90

  119,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Ladeblok Kledingkast

  Dit Kidsmill Sixties Ladeblok Kledingkast is een handige aanvulling op zowel de 2-deurs als de 3-deurs kledingkast van de babykamer Sixties. Het blok beschikt over twee laden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,99

  99,99

 • Quick view

  Kidsmill Vince Ladeblok Black 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Vince Ladeblok Black 70 x 140 cm is geschikt voor het Kidsmill Vince Babybed van 70 x 140 cm. Het ladeblok creëert meer opbergruimte en ziet er daarnaast ook nog stijlvol uit. Een echte win-win situatie dus!

  142,99

  129,-

18 Resultaten
Trustpilot