Flexa kasten

Maak de kinder- of tienerkamer compleet met een Flexa kast of opbergbank. Wij verkopen Flexa kasten in allerlei kleuren en stijlen. Sommige Flexa kasten zijn mooi wit gelakt, bij andere kasten is het grenenhout nog mooi zichtbaar. Regelmatig hebben wij ook Flexa boekenkastjes in ons assortiment. Lees meer...

Flexa opbergbanken

Onze Flexa opbergbanken zijn een echte aanrader. Behalve als opbergmeubel en bank, kun je Flexa opbergbanken ook gebruiken als nachtkastje. Flexa opbergbanken zijn verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren die de slaapkamer nóg gezelliger maken.

Flexa kasten combineren met Flexa accessoires

Flexa is een merk van meubels voor kinder- en tienerslaapkamers en bijbehorende accessoires, zoals kussens, poefs en opbergdozen. Je kunt de kamer een thema meegeven. Maak de kamer bijvoorbeeld helemaal af met accessoires uit de Prinses- of Ridderserie. Je kind zal dit prachtig vinden. Bestel vandaag nog Flexa kasten en andere Flexa slaapkamermeubels en accessoires online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Flexa Opbergrek Mini E

  Flexa Opbergrek Mini E is een handig opbergrek waarin allerlei spullen opgeborgen kunnen worden. Het kastje kan aan de muur bevestigd of los neergezet worden. Dit opbergrek past onder alle halfhoogslapers van Flexa.
  279,-
 • Quick view

  Flexa Classic Wielen voor Kast 4 Stuks

  De Flexa Classic Wielen voor Kast 4 Stuks zijn erg handig om onder een klein kastje van Flexa te bevestigen. Gemaakt van kwalitatief materiaal en ze hebben een draagkracht tot 5 kg. Erg handig en makkelijk!
  42,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Wit is perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. De kast beschikt over 1 lade met voldoende opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  230,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Met 2 Deuren Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Met 2 Deuren Wit beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met de andere producten van de Flexa Shelfie collectie. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  230,-
 • Quick view

  Flexa Classic Plankenset 68 Cm

  De Flexa Classic Plankenset 68 Cm is ideaal te gebruiken met andere producten uit de Flexa Classic collectie. De plankenset is gemaakt van massief grenen materiaal en wordt geleverd inclusief 8 plankdragers.
  59,-
 • Quick view

  Flexa Classic Plankenset 48 Cm

  De Flexa Classic Plankenset 48 Cm is ideaal te gebruiken met andere producten uit de Flexa Classic collectie. De plankenset is gemaakt van massief grenen materiaal en wordt geleverd inclusief 8 plankdragers.
  36,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken

  Het Flexa Classic Kastelement Met 4 Vakken Wit / Grenen Wit wordt geleverd inclusief montage materiaal. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Praktisch in gebruik!

  Normale prijs: 209,-

  Special Price 199,-

 • Quick view

  Flexa Shelfie Maxi Z Plank

  De Flexa Shelfie Maxi Z Plank is perfect te combineren met alle andere segmenten uit de Flexa Shelfie rekkencollectie. Daarnaast is de Z plank gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Praktisch in gebruik.
  259,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Met Deuren Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Met Deuren Wit beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast is de stijlvolle kast perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. Praktisch in gebruik.
  549,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Ladekast Wit

  De Flexa Shelfie Ladekast Wit beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast is de kast perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. De kast is voorzien van een stijlvol design.
  549,-
 • Quick view

  Flexa Luna ladekast

  De Flexa Luna ladekast beschikt over 4 lades met voldoende opbergruimte. De praktische ladekast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en perfect te combineren met andere producten van de Flexa Luna collectie.

  479,-

  395,10

 • Quick view

  Flexa Luna Kledingkast 2-Deurs

  De stijlvolle Flexa Luna Kledingkast 2-Deurs is een mooie kast wat beschikt over twee deuren en twee laden. Het is gemaakt van kwalitatief grenenfineer in MDF waardoor je er lang plezier van hebt.
  789,-
 • Quick view

  Flexa Luna Kast

  De stijlvolle Flexa Luna Kast beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van de Luna collectie. De stijlvolle Flexa kast is gemaakt van hoogwaardig beuken materiaal.
  89,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Boekenkast Met 1 Plank

  De Flexa Cabby Boekenkast Met 1 Plank is een stabiele kast met voldoende opbergruimte voor al het leesmateriaal. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Voorzien van een stijlvol design.
  179,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Kast Wit

  De Flexa Shelfie Kast Wit beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast is de praktische kast perfect te combineren met andere producten van de Flexa Shelfie collectie. Voorzien van een stijlvol design.
  329,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Boekenkast

  De Flexa Cabby Boekenkast is een stabiele kast met voldoende opbergruimte voor al het leesmateriaal. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De kast is voorzien van een stijlvol design.
  219,-
 • Quick view

  Flexa Shelfie Schappenkast Wit Combi 1

  De Flexa Shelfie Schappenkast Wit Combi 1 wordt gedemonteerd geleverd inclusief montagemateriaal. De kast is praktisch in gebruik en beschikt over voldoende opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  689,-
 • Quick view

  Flexa Luna Kledingkast 3-Deurs

  De stijlvolle Flexa Luna Kledingkast 3-Deurs is een mooie kast wat beschikt over drie deuren en twee laden. Het is gemaakt van kwalitatief grenenfineer in MDF waardoor je er lang plezier van hebt.
  969,-
 • Quick view

  Flexa White Bedtafel

  Een handige bedtafel van het merk Flexa welke aan de uitvalbeveiliging van de hoogslaper gehangen kan worden.
  55,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  359,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Kastje 2 Laden Wit

  Het Flexa Cabby Kastje 2 Laden Wit is een stijlvol kastje gemaakt van lichtgewicht MDF materiaal. Daarnaast beschikt het tijdloze kastje over 2 lades met voldoende opbergruimte. Het kastje is praktisch in gebruik!
  439,-
 • Quick view

  Flexa Cabby kastje 3 Laden Wit

  Het Flexa Cabby kastje 3 Laden Wit is een stijlvol kastje gemaakt van lichtgewicht MDF materiaal. Daarnaast beschikt het tijdloze kastje over 3 lades met voldoende opbergruimte. Het kastje is praktisch in gebruik!
  409,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Laag

  De Flexa Popsicle Boekenkast Laag is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.

  479,-

  476,10

 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini

  De Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  278,10
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot