Flexa kasten

Maak de kinder- of tienerkamer compleet met een Flexa kast of opbergbank. Wij verkopen Flexa kasten in allerlei kleuren en stijlen. Sommige Flexa kasten zijn mooi wit gelakt, bij andere kasten is het grenenhout nog mooi zichtbaar. Regelmatig hebben wij ook Flexa boekenkastjes in ons assortiment. Lees meer...

Flexa opbergbanken

Onze Flexa opbergbanken zijn een echte aanrader. Behalve als opbergmeubel en bank, kun je Flexa opbergbanken ook gebruiken als nachtkastje. Flexa opbergbanken zijn verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren die de slaapkamer nóg gezelliger maken.

Flexa kasten combineren met Flexa accessoires

Flexa is een merk van meubels voor kinder- en tienerslaapkamers en bijbehorende accessoires, zoals kussens, poefs en opbergdozen. Je kunt de kamer een thema meegeven. Maak de kamer bijvoorbeeld helemaal af met accessoires uit de Prinses- of Ridderserie. Je kind zal dit prachtig vinden. Bestel vandaag nog Flexa kasten en andere Flexa slaapkamermeubels en accessoires online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Cabby Boekenkast

  De Flexa Cabby Boekenkast is een stabiele kast met voldoende opbergruimte voor al het leesmateriaal. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De kast is voorzien van een stijlvol design.
  199,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Grijs / Wit

  De Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Grijs / Wit heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden. Kortom, een kast wat zeer tijdloos is.
  959,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Whitewash

  De Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Whitewash heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden. Kortom, een kast wat zeer tijdloos is.
  959,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.

  339,-

  305,10

 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast 3-Deurs en Laden

  De Flexa Classic Kledingkast 3-Deurs en Laden Whitewash biedt genoeg opbergruimte in de slaapkamer. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout in een whitewash uitvoering. Een kast waar je jarenlang plezier van hebt.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Laag

  De Flexa Popsicle Boekenkast Laag is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.
  459,-
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Whitewash / White

  De Flexa Classic Kledingkast en Laden 2-Deurs Whitewash / White heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden.
  959,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini

  De Flexa Popsicle Boekenkast Breed Mini is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.

  309,-

  278,10

 • Quick view

  Flexa Popsicle Kledingkast 2-Deurs

  De Flexa Popsicle Kledingkast 2-Deurs is een mooie kast wat beschikt over twee deuren en twee laden. Het is gemaakt van kwalitatief grenenfineer in MDF waardoor je er lang plezier van hebt.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Kledingkast Laag

  De Flexa Popsicle Kledingkast Laag is een mooie lage kast wat onder de hoogslaper gezet kan worden maar als los kastje is het ook erg praktisch. Gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor je er lang wat aan hebt.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Boekenkast Smal Mini

  De Flexa Popsicle Boekenkast Smal Mini is een praktische kast met drie legplanken die voor de nodige opbergruimte zorgen. Het is vervaardigd van eikhouten fineerlaag waardoor het zeer kwalitatief is.

  229,-

  206,10

 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast Laag 2-Deurs

  De Flexa Classic Kledingkast Laag 2-Deurs heeft een zeer origineel design. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout en uiteraard kunnen hierbij veel kleuren gecombineerd worden. Kortom, een kast wat zeer tijdloos is.
  303,45
 • Quick view

  Flexa Popsicle Kledingkast 1-Deurs

  De Flexa Popsicle Kledingkast 1-Deurs is een smalle kast wat beschikt over genoeg opbergruimte. Voorzien van vier opbergplanken waar je alles op kan bergen.Gemaakt van kwalitatief grenen.
 • Quick view

  Flexa Popsicle Ladekastje

  De Flexa Popsicle Ladekastje beschikt over drie opberglades. Gemaakt van MDF en heeft een eiken afwerking. De knoppen hebben de Flexa kleur Cherry, Blueberry of Kiwi.
14 Resultaten