Flexa kasten

 

Maak de kinder- of tienerkamer compleet met een Flexa kast of opbergbank. Wij verkopen Flexa kasten in allerlei kleuren en stijlen. Sommige Flexa kasten zijn mooi wit gelakt, bij andere kasten is het grenenhout nog mooi zichtbaar. Regelmatig hebben wij ook Flexa boekenkastjes in ons assortiment.

 

Lees meer...

Flexa opbergbanken

Onze Flexa opbergbanken zijn een echte aanrader. Behalve als opbergmeubel en bank, kun je Flexa opbergbanken ook gebruiken als nachtkastje. Flexa opbergbanken zijn verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren die de slaapkamer nóg gezelliger maken.

 

Flexa kasten combineren met Flexa accessoires

Flexa is een merk van meubels voor kinder- en tienerslaapkamers en bijbehorende accessoires, zoals kussens, poefs en opbergdozen. Je kunt de kamer een thema meegeven. Maak de kamer bijvoorbeeld helemaal af met accessoires uit de Prinses- of Ridderserie. Je kind zal dit prachtig vinden. Bestel vandaag nog Flexa kasten en andere Flexa slaapkamermeubels en accessoires online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Classic Kledingkast 3-Deurs en Laden

  De Flexa Classic Kledingkast 3-Deurs en Laden Whitewash biedt genoeg opbergruimte in de slaapkamer. Het is vervaardigd van kwalitatief grenenhout in een whitewash uitvoering. Een kast waar je jarenlang plezier van hebt.
  943,-
 • Quick view

  Flexa Classic Boekenkastje Terra

  Een handige boekenkast uit de Flexa Classic serie. Ideaal om al je boeken erin op te bergen.
  168,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Kledingkast Met Opbergdozen

  De Flexa Cabby Kledingkast Met Opbergdozen is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal en wordt geleverd inclusief verstelbare poten. De kledingkast biedt de ruimte om spullen op te bergen.
  748,-
 • Quick view

  Flexa Cabby Kledingkast Met Opbergdozen 3-Deurs

  De Flexa Cabby Kledingkast Met Opbergdozen 3 Deurs is gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal en wordt geleverd inclusief verstelbare poten. De kledingkast biedt de ruimte om spullen op te bergen.
  1.346,-
4 Resultaten