Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Trap veilig maken

Wanneer het om ongelukjes binnenshuis gaat, scoort de trap natuurlijk vrij hoog. Wanneer jouw kindje oud genoeg is om rond te kruipen of te lopen, wil je hem of haar daar natuurlijk hiertegen beschermen. Een kind ziet ook geen gevaar in een trap wat het nog riskanter maakt. Dus zo gauw jouw kindje vrij rond kan kruipen of lopen, dien je er voor te zorgen dat een trapgat geen risico vormt. Zowel de trap op als de trap af is gevaarlijk en met een traphek kun je er voor zorgen dat je de veiligheid van de trap flink verhoogt. En ben je niet handig, laat het je dan niet afschrikken want in het assortiment zijn er ook artikelen verkrijgbaar waar geen boormachine aan te pas hoeft te komen. Bekijk de mogelijkheden en bestel ook een hekje om jouw trap veilig te maken.

Lees meer...

Assortiment traphekjes

De hekjes om de trapveiligheid te verhogen, zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld een metalen of houten hekje kiezen, net wat het beste in jouw interieur past. Wil je niet aan de slag met een boormachine omdat je geen gaten mag maken (in bijvoorbeeld een vakantiehuisje) of het hekje bij de oppas wil plaatsen? Dan kun je voor een klemhekje kiezen. Het is dan het beste dit hekje te plaatsen naar de gang waar de trap is en niet boven het trapgat zelf. Bij een klemhekje loopt de onderkant namelijk door en dat kan struikelgevaar voor iedereen opleveren. Bij Babypark kun je ook systeemhekken kopen die je kunt inzetten als room divider. Zo kun je bijvoorbeeld een heel deel van de kamer afsluiten dat toegang biedt tot de trap of andere gevaarlijke zaken (zoals een haard).

Trapveiligheid vergroten

Wanneer je het juiste hekje voor jouw gebruiksdoel hebt gevonden in onze webshop dan kun je het voordelig bestellen. Niet alleen bieden we de laagsteprijsgarantie maar bestellingen van 20 euro of meer worden ook nog eens gratis verzonden. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Wil je de hekjes en constructies voor de veiligheid van de trap eerst met eigen ogen bekijken, kom dan langs in een van onze megastores. Onze productspecialisten vertellen je er graag over.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

11 producten

 • Noma Modular 3-Panelen Hek
  Waardering:
  95%
  0,-
 • Kidsriver Felix II Traphekje
  0,-
 • Puck Traphekje
  Waardering:
  83%
  0,-
 • Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje
  Waardering:
  65%
  0,-
 • Kidsriver Luca Traphekje
  Waardering:
  87%
  0,-
 • Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje
  Waardering:
  76%
  0,-
 • Noma Extending Metalen Traphekje
  Waardering:
  100%
  0,-
 • Noma Easy Fit Klemhekje
  Waardering:
  89%
  0,-
 • Kidsriver Basic Traphekje
  Waardering:
  97%
  0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart
  Waardering:
  60%
  109,-
 • Filteren

  11 producten

  Oval loader