Trap veilig maken

Wanneer het om ongelukjes binnenshuis gaat, scoort de trap natuurlijk vrij hoog. Wanneer jouw kindje oud genoeg is om rond te kruipen of te lopen, wil je hem of haar daar natuurlijk hiertegen beschermen. Een kind ziet ook geen gevaar in een trap wat het nog riskanter maakt. Dus zo gauw jouw kindje vrij rond kan kruipen of lopen, dien je er voor te zorgen dat een trapgat geen risico vormt. Zowel de trap op als de trap af is gevaarlijk en met een traphek kun je er voor zorgen dat je de veiligheid van de trap flink verhoogt. En ben je niet handig, laat het je dan niet afschrikken want in het assortiment zijn er ook artikelen verkrijgbaar waar geen boormachine aan te pas hoeft te komen. Bekijk de mogelijkheden en bestel ook een hekje om jouw trap veilig te maken.

Lees meer...

Assortiment traphekjes

De hekjes om de trapveiligheid te verhogen, zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld een metalen of houten hekje kiezen, net wat het beste in jouw interieur past. Wil je niet aan de slag met een boormachine omdat je geen gaten mag maken (in bijvoorbeeld een vakantiehuisje) of het hekje bij de oppas wil plaatsen? Dan kun je voor een klemhekje kiezen. Het is dan het beste dit hekje te plaatsen naar de gang waar de trap is en niet boven het trapgat zelf. Bij een klemhekje loopt de onderkant namelijk door en dat kan struikelgevaar voor iedereen opleveren. Bij Babypark kun je ook systeemhekken kopen die je kunt inzetten als room divider. Zo kun je bijvoorbeeld een heel deel van de kamer afsluiten dat toegang biedt tot de trap of andere gevaarlijke zaken (zoals een haard).

Trapveiligheid vergroten

Wanneer je het juiste hekje voor jouw gebruiksdoel hebt gevonden in onze webshop dan kun je het voordelig bestellen. Niet alleen bieden we de laagsteprijsgarantie maar bestellingen van 20 euro of meer worden ook nog eens gratis verzonden. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Wil je de hekjes en constructies voor de veiligheid van de trap eerst met eigen ogen bekijken, kom dan langs in een van onze megastores. Onze productspecialisten vertellen je er graag over.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • Nieuw!
  Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  29,74

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  84,15

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  46,74

 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  28,04

 • Bestseller!
  Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.

  54,99

  50,99

 • Quick view

  Noma Extending Metalen Traphekje

  Het Noma Extending Metalen Traphekje is geschikt voor openingen van 62 - 102 cm. Het traphekje kan geopend worden in één of twee richtingen, heeft soft closing en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  39,-
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.
  44,95
 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit

  Het Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in bij een trap of deur. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 100 cm.

  99,95

  82,90

 • Quick view

  Jippies Wall Saver

  Dankzij de Jippies Wall Saver zijn beschadigingen aan de muur bij een klemhekje verleden tijd. De Wall Saver is geschikt voor alle soorten klemhekjes en de anti slip zorgt ervoor dat het hekje niet verschuift.

  10,90

  9,45

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.
  41,35
12 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot