Veiligheid kinderen

Voor de veiligheid voor jouw kind heb je bij Babypark een uitgebreide keuze aan verschillende producten. Zo hebben we uiteraard veilige autostoeltje en boxen maar ook bijvoorbeeld bed- en traphekjes of stopcontactbeschermers. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het in het assortiment van Babypark. En door onze laagsteprijsgarantie betaal je er ook nooit teveel voor.

Lees meer...

Assortiment veiligheid voor kinderen

Om de veiligheid van jouw kinderen te garanderen zijn er verschillende artikelen beschikbaar. Wil je voorkomen dat jouw kindje een trap op of af gaat dan gebruik je daarvoor een van onze traphekjes. We hebben verschillende modellen in verschillende materialen. Ook hebben we systeemhekken om de veiligheid van kinderen te garanderen. Deze hekken kun je gebruiken om bijvoorbeeld objecten te omheinen zoals een haard. Of gebruik het om een heel gedeelte af te schermen van de kamer. Andere manieren om jouw kindje te beschermen zijn de bumpers voor om de spijlen van de box en hoekbeschermers voor de tafel zodat jouw kindje zich daaraan niet aan kan bezeren als het er tegenaan valt. Zelfs artikelen waarvan je niet meteen zou vermoeden dat die iets aan kind veiligheid bijdragen, zijn bij ons te verkrijgen. Zoals matrassen en matrasbeschermers met ademende eigenschappen zodat jouw kindje nog steeds goed kan ademhalen wanneer het toch op zijn of haar buik weet te draaien tijdens het slapen.

Bestellen artikelen veiligheid kind

Voor welke artikelen voor de veiligheid voor jouw kinderen je ook kiest, je bestelt het eenvoudig uit de webshop van Babypark. Is de bestelwaarde gelijk of hoger dan 20 euro dan verzenden we het gratis. Bestel je het voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. Om alle artikelen op het gebied van de kind veiligheid met eigen ogen komen te bekijken, kun je terecht in een van onze tien megastores.

Lees minder...
53 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Trybike CoConuts Helm Mt. XS

  De Trybike CoConuts Helm Mt. XS biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.
  34,95
 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje

  Met het Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje kan je kindje veilig in bad. Niet alleen is het een vrolijk figuurtje voor je kindje om mee te spelen, ook laat het duidelijk zien wanneer het water te warm is.
  6,95
 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask

  De Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks

  Met de handige Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks creeër je een veilige omgeving voor je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje geen vingers of objecten in het stopcontact kan steken.
  2,99
 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm White Crush

  De Abus Smiley 2.1 Helm White Crush biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  34,90

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Ace Helm

  De Abus Smiley 3.0 LED Ace Helm biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Het LED lampje is oplaadbaar via een USB-kabel.

  59,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Blue Whale

  De Abus Smiley 3.0 Helm Blue Whale biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Rainbow

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Rainbow biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  33,95

 • Quick view

  Vipack Lara Uitvalbeveiliging Wit

  De Vipack Lara Uitvalbeveiliging Wit is geschikt voor alle Lara kinderbedden. De Lara uitvalbeveiliging is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlol design. Eenvoudig te (de)monteren.
  53,-
 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Grey Police

  De Abus Smiley 3.0 Helm Grey Police biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Reservelamp Smiley 3.0 LED Helm

  Met de Abus Reservelamp Smiley 3.0 LED Helm vervang je de verlichting van de fietshelm van je kindje. De verlichting is oplaadbaar door middel van de meegeleverde USB-kabel.
  14,95
 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Green Nordic

  De Abus Smiley 3.0 Helm Green Nordic biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Swim Essentials Zeesterren Zwembandjes 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Zeesterren Zwembandjes 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.
  9,95
 • Quick view

  Yrda Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar

  Het Yrda Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is op elk bed te monteren.

  39,95

  35,95

 • Quick view

  Swim Essentials Panter Zwembandjes Beige 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Panter Zwembandjes Beige 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.

  8,95

  5,99

 • Quick view

  Jippies Wall Saver

  Dankzij de Jippies Wall Saver zijn beschadigingen aan de muur bij een klemhekje verleden tijd. De Wall Saver is geschikt voor alle soorten klemhekjes en de anti slip zorgt ervoor dat het hekje niet verschuift.
  10,95
 • Quick view

  Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

  Het Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn is universeel en past daardoor op vrijwel alle kinderwagens, fietsstoeltjes en kinderstoelen. Het tuigje wordt geleverd met een looplijn van 85 cm.
  6,99
 • Quick view

  Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd

  Met de stijlvolle Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De band heeft een ruime opening zodat je kindje er makkelijk in kan.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  Safety 1st Draai Stopcontactbeschermer 8 Stuks

  Een praktische stopcontactbeschermer met een draaisysteem van het merk Safety 1st. Deze stopcontactbeschermer wordt geleverd per 8 stuks. De beschermers zijn eenvoudig op het stopcontact te plakken.
  4,99
 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 12 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,95

  5,95

 • Quick view

  Jippies Draaihaak 4 Stuks

  Deze handige Jippies Draaihaak 4 Stuks werken als veiligheidshaakjes en zijn gemaakt voor het beveiligen van kastdeurtjes en lades. De haakjes zijn 90 graden draaibaar en kunnen 'aan en uit' gezet worden.
  5,50
 • Quick view

  Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg

  Met de Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  19,11

53 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot