Veiligheid kinderen

Voor de veiligheid voor jouw kind heb je bij Babypark een uitgebreide keuze aan verschillende producten. Zo hebben we uiteraard veilige autostoeltje en boxen maar ook bijvoorbeeld bed- en traphekjes of stopcontactbeschermers. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het in het assortiment van Babypark. En door onze laagsteprijsgarantie betaal je er ook nooit teveel voor.

Lees meer...

Assortiment veiligheid voor kinderen

Om de veiligheid van jouw kinderen te garanderen zijn er verschillende artikelen beschikbaar. Wil je voorkomen dat jouw kindje een trap op of af gaat dan gebruik je daarvoor een van onze traphekjes. We hebben verschillende modellen in verschillende materialen. Ook hebben we systeemhekken om de veiligheid van kinderen te garanderen. Deze hekken kun je gebruiken om bijvoorbeeld objecten te omheinen zoals een haard. Of gebruik het om een heel gedeelte af te schermen van de kamer. Andere manieren om jouw kindje te beschermen zijn de bumpers voor om de spijlen van de box en hoekbeschermers voor de tafel zodat jouw kindje zich daaraan niet aan kan bezeren als het er tegenaan valt. Zelfs artikelen waarvan je niet meteen zou vermoeden dat die iets aan kind veiligheid bijdragen, zijn bij ons te verkrijgen. Zoals matrassen en matrasbeschermers met ademende eigenschappen zodat jouw kindje nog steeds goed kan ademhalen wanneer het toch op zijn of haar buik weet te draaien tijdens het slapen.

Bestellen artikelen veiligheid kind

Voor welke artikelen voor de veiligheid voor jouw kinderen je ook kiest, je bestelt het eenvoudig uit de webshop van Babypark. Is de bestelwaarde gelijk of hoger dan 20 euro dan verzenden we het gratis. Bestel je het voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. Om alle artikelen op het gebied van de kind veiligheid met eigen ogen komen te bekijken, kun je terecht in een van onze tien megastores.

Lees minder...
47 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Trybike CoConuts Helm Mt. XS

  De Trybike CoConuts Helm Mt. XS biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 33,95

 • Quick view

  Lascal Balustrade Installatie Kit Behuizing

  De Lascal Balustrade Installatie Kit Behuizing is een perfecte uitkomst wanneer je geen muur hebt om het traphekje aan te bevestigen. De set is geschikt voor de Lascal KiddyGuard Avant of Accent traphekjes.
 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje

  Met het Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje kan je kindje veilig in bad. Niet alleen is het een vrolijk figuurtje voor je kindje om mee te spelen, ook laat het duidelijk zien wanneer het water te warm is.
  6,95
 • Quick view

  Lascal Muur Installatie Kit White

  De Lascal Muur Installatie Kit White is een perfecte uitkomst wanneer je een traphekje of sluitstrip op de muur wilt monteren. De kit is geschikt voor de Lascal KiddyGuard Assure, Accent en Avant traphekjes.
  19,95
 • Quick view

  Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks

  Met de handige Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks creeër je een veilige omgeving voor je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje geen vingers of objecten in het stopcontact kan steken.
  2,95
 • Quick view

  Lascal Balustrade Installatie Kit Sluitstrip

  De Lascal Balustrade Installatie Kit Sluitstrip is een perfecte uitkomst wanneer je geen muur hebt om de sluitstrip op te sluiten. De set is geschikt voor de Lascal KiddyGuard Avant of Accent traphekjes.
 • Quick view

  Jippies Wall Saver

  Dankzij de Jippies Wall Saver zijn beschadigingen aan de muur bij een klemhekje verleden tijd. De Wall Saver is geschikt voor alle soorten klemhekjes en de anti slip zorgt ervoor dat het hekje niet verschuift.
  12,50
 • Quick view

  Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd

  Met de stijlvolle Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De band heeft een ruime opening zodat je kindje er makkelijk in kan.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Safety 1st Multifunctionele Klem

  De multifunctionele klem van Safety 1st is ideaal voor deuren van elektrisch huishoudelijke apparaten zoals een koelkast, diepvriezer, magnetronoven, vaatwasser en droogtrommel.

  4,25

  3,20

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg

  Met de Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,95

  18,49

 • Quick view

  Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  24,95
 • Quick view

  Swim Essentials Circus Zwembandjes Yellow 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Circus Zwembandjes Yellow 0-24 Mnd kan je kindje veilig in het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren in het water.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg

  Met de Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.
  19,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter Type F

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter krijg je inzicht in welke apparaten veel stroom gebruiken. Je kunt zelfs apparaten bedienen via je smartphone en tablet. Zo is het mogelijk om een tijdschema in te stellen.
  24,99
 • Quick view

  Safety 1st Flexibele Kastdeurklem

  Deze kastdeurklem van Safety 1st bevestigt de correcte bevestiging van het product door middel van een groen en rood teken.

  3,50

  2,25

 • Quick view

  Jippie's Deurstrip 120 cm

  Deze Deurstrips van het merk Jippie's bestaat uit twee doorzichtige strips van 1,2 meter. Op de strips zit aan weerszijden een superieure Tesa tape en een uitsparing voor het eventueel vastspijkeren op de deurpost.

  20,50

  19,95

 • Quick view

  Safety 1st Ladeklem 7 Stuks

  Met deze ladeklemmen van Safety 1st kunnen kinderen geen lades of kasten open maken.

  3,49

  2,50

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos kun je drie apparaten op afstand bedienen via je telefoon. Zo kun je de apparaten uitschakelen of een tijdschema instellen. Dit werkt ook via Amazon Alexa en Google Home.

  49,99

  36,-

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel ben je meteen op de hoogte als er iemand voor de deur staat. De videodeurbel stuurt een melding naar je smartphone waarna je de keuze kunt maken om een videogesprek te starten.
  89,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Sirene Alarm of Gong

  De Nedis Wi-Fi Smart Sirene is te gebruiken als een alarm en deurbel die je eenvoudig kunt bedienen via je smartphone of tablet. De sirene beschikt over knipperende LED's, een bewegingssensor en acht geluiden.
  39,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Plug Stekker Schuko Type F

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Plug Stekker Schuko Type F kun je apparaten op afstand bedienen via je telefoon. Zo kun je het uitschakelen of een tijdschema instellen. Dit werkt ook via Amazon Alexa en Google Home.
  17,99
 • Quick view

  Alpine Muffy Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Gehoorbeschermer is een handig item dat het gehoor van je kindje beschermt tegen harde geluiden. De gehoorbeschermer is geschikt van 5 tot 12 jaar en wordt geleverd inclusief een Protect&Go opbergzakje.
  24,95
 • Quick view

  Doomoo Basics Badmatras

  Het Doomoo Basics badmatras is opblaasbaar en overal mee naar toe te nemen, zodat je kindje altijd geniet van een comfortabel bad. Het matras is geschikt tot 5 maanden wordt geleverd inclusief ophanglus en etui.

  12,-

  11,95

47 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot