babynestje

Jollein babynestjes

 

Met een Jollein babynestje heeft je kindje een comfortabel en knus plaatsje om te slapen, te spelen of te relaxen. Thuis of ergens anders: een babynestje komt altijd van pas en is gemakkelijk mee te nemen op visite of op vakantie.

Lees meer...

 

Multifunctioneel

Een Jollein babynestje kun je gebruiken in de box, op de bank of in de reiswieg van de kinderwagen. We raden je aan om een babynestje altijd onder toeziend oog van een volwassene te gebruiken. Een babynestje is geschikt voor de eerste maanden na de geboorte en is vanwege het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen. 

 

Kies jouw favoriete kleur babynestje

De babynestjes van Jollein zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo is er altijd wel een Jollein babynestje dat past bij jouw interieur en babyuitzet. Heb je jouw favoriete exemplaar gevonden? Dan kun je dit babynestje eenvoudig online bestellen via deze pagina. Alle babynestjes worden gratis bij jou thuisbezorgd.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Babynestje Mini Dots

  Het Jollein Babynestje Mini Dots is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je gebruiken in bijvoorbeeld de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  54,95
 • Quick view

  Jollein Babynestje Indians

  Het Jollein Babynestje Indians is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je gebruiken in bijvoorbeeld de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  49,95
 • Quick view

  Jollein Babynestje Leopard

  Het Jollein Babynestje Leopard is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je gebruiken in bijvoorbeeld de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.
  49,95
3 Resultaten