Een Pretura kruik mag tegen baby's buik

 

Een kruik van Pretura laadt elektrisch op

Een kruik van Pretura is plat en past tegen de buik van de baby. Wanneer de kruik opgeladen is blijft hij zeker drie uur lang warm. Pretura kruiken zijn ideaal door de vormgeving. Er zijn nog meer elektrische oplaadbare kruiken bij onze andere topmerken hier in de webwinkel. Kijk bij de aanbieding van deze topmerken wanneer je een kruik wilt kopen.

Lees meer...

 

Pretura kruikenzakken horen bij de kruik van Pretura

Omdat de kruik van Pretura een ronde platte vormgeving heeft is het handig om de Pretura kruikenzakken hiervoor te gebruiken, want die passen er precies omheen. Kijk naar het model van de Pretura kruikenzak. Deze hoesjes zijn van zacht katoen. De Pretura buikwarmer laadt in maar drie minuten op voor een periode van drie uur warmte. Bekijk ook de kruiken en andere babyartikelen van onze overige topmerken hier op Babypark. Je kunt 24 uur per dag een een online bestelling doen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Zensy Kruik Zilver

    De Zensy Kruik Zilver is een veilige oplossing voor het geknoei met kokend water. De kruik warmt op in 6 minuten met behulp van een adapter en geeft vervolgens 5 uur lang een natuurlijke en gelijkmatige warmte.

    29,95

    24,95

1 Resultaten