Bébé Basics luieremmers

Een Bébé Basics luieremmer is een eenvoudige afvalemmer waarin je de luiers van je kindje kunt deponeren. De luieremmer is verkrijgbaar in een kleur die gemakkelijk met andere kleuren te combineren is, zoals wit. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Bébé Basics. Meer gedetailleerde informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Lees meer...

Een Bébé Basics luieremmer voor het badje

Een Bébé Basics luieremmer wordt lang niet alleen maar gebruikt als afvalemmer. Veel ouders en verzorgers gebruiken deze voor het vullen van het badje. In een volledige luieremmer van Bébé Basics past zo’n 14 liter water. Dat is meestal genoeg om het badje mee te vullen. Dankzij het hengsel kun je de luieremmer ook heel handig optillen. Een luieremmer van Bébé Basics is goed te combineren met andere badartikelen van Bébé Basics.

Over Bébé Basics

Bébé Basics is een nieuwe budget lijn van het bekende merk Bébé-Jou. Van Bébé-Jou zijn uiteenlopende producten verkrijgbaar die te maken hebben met de verzorging van je kindje. Zo verkopen wij Bébé-Jou babynestjes waarin je kindje in de eerste periode na de geboorte kan slapen. Je legt een Bébé-Jou babynestje bijvoorbeeld neer in de kinderbox. Bekend zijn de Bébé-Jou badsets met alles wat je nodig hebt voor het badavontuur van je kindje, waaronder een bad, een luieremmer en een manicuresetje. Het leuke van zo’n badset is dat je meteen alles compleet hebt en dat alles mooi bij elkaar past. De badsets van Bébé-Basics zijn net wat eenvoudiger dan de badsets van Bébé-Jou, maar eveneens van een hele goede kwaliteit. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Bébé Basics luieremmer online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bébé-Basics Luieremmer Wit

    Deze Bébé-Basics Luieremmer Wit is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
    9,99
1 Resultaten