Een Korbell luieremmer

 

Een geurvrije luieremmer van Korbell
Een luieremmer van Korbell is knap gemaakt. Je ruikt geen nare geurtjes meer in de kinderkamer, want de Korbell luieremmer heeft een drievoudige geurbescherming die onder meer is gecreëerd door de rubberen afdichting en de sterke valdeur. Deze luieremmer kan later tevens als pedaalemmer worden gebruikt. Meer luieremmers en andere baby- en kinderartikelen kun je vinden in de webwinkel van Babypark.nl. Bekijk hier ook de actuele aanbieding voor luieremmers van Korbell.

Lees meer...

 

Korbell luieremmers met kinderbeveiliging
Luieremmers van het merk Korbell hebben speciale, kindveilige knoppen. Er is goed nagedacht over de sluiting en het gebruik van deze luieremmers. Ook het design van de luieremmers is prachtig. De luieremmers hebben een strakke belijning en zijn gemaakt van hoogwaardige ABS kunststof. Je kunt de emmers bedienen met een voetpedaal. De moderne Korbell luieremmers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Natuurlijk kun je de praktische luieremmers van Korbell online kopen. Bekijk direct andere handige kinderartikelen op Babypark.nl. In onze webwinkel kun je doorlopend bestellen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Korbell Navulling 3 Stuks

  Deze Korbell Navulling 3 Stuks is voor de luieremmer van Korbell ontwikkeld. De zakken zijn licht geparfumeerd, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dankzij de continue-rol kun je zelf de grootte van de zak bepalen.
  23,99
 • Quick view

  Korbell Luieremmer

  De Korbell Luieremmer is geurvrij dankzij de rubberen afdichting. Het heeft een strak design en kan later eventueel als pedaalemmer gebruikt worden. Door het kinderslot is de luieremmer zeer kindvriendelijk.
  34,99
2 Resultaten
Trustpilot