Spuugdoekjes

Spuugdoekjes zijn onmisbaar met een kleintje in huis. Spuugdoekjes en monddoekjes hebben een handig, compact formaat. Ideaal om even snel het gezichtje van je kindje schoon te maken. Spuugdoekjes zijn ook praktisch om in de buurt te hebben wanneer je kindje een mondje terug geeft na een voeding.

Lees meer...

Spuugdoekjes in allerlei vormen en kleuren

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met spuugdoekjes, monddoekjes en bandana slabbetjes, ook wel kwijlslabbetjes genoemd. Is het je ook al opgevallen dat je bij ons spuugdoekjes in allerlei vormen en kleuren vindt? Een spuugdoekje hoeft niet perse vierkant of rechthoekig te zijn, maar kan ook een opvallend en modern design hebben.

Lees minder...
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Briljant Baby Sunny Monddoekje 3 Stuks

  Met deze Briljant Baby Sunny Monddoekje 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  3,50
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose / Pure Monddoekjes Olive 3 Stuks

  Met deze Little Dutch Little Goose / Pure Monddoekjes Olive 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Jollein Nature Monddoekje 3 Stuks

  Met deze stijlvolle Jollein Nature Monddoekje 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  3,95
 • Quick view

  Meyco Block / Stripe Monddoek 3 Stuks

  De Meyco Block / Stripe Monddoek 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
 • Quick view

  Laessig Little Water Bandana

  Deze Laessig Little Water Bandana is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 8,49

 • Quick view

  Laessig Little Chums Bandana Met Bijtring

  De Laessig Little Chums Bandana Met Bijtring is erg handig. Aan de bandana zit ook een bijtring zodat het kind het altijd bij de hand heeft. De slab kan door middel van de drukknoopsluiting open en dicht.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 8,50

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Monddoek 3 Stuks

  Het Bebe-Jou Ollie Monddoek 3 Stuks is gemaakt van hydrofiel katoen en neemt makkelijk vocht op. Zo heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes worden geleverd per 3 stuks.
  7,99
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Bandana

  Deze Laessig Garden Explorer Bandana is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  16,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Monddoekjes Olive / Rust 3 Stuks

  Met deze Little Dutch Pure Monddoekjes Olive / Rust 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Bandana

  Deze Poetree Kids Chevron Bandana is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  Normale prijs: 12,50

  Special Price 9,95

 • Quick view

  Laessig Dots / Triangle Bandana Pink / Cinnamon

  Deze Laessig Dots / Triangle Bandana Pink / Cinnamon is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  17,95
 • Quick view

  Elodie Details Kindness Cat Spuugdoekje

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij dit Elodie Details Kindness Cat Spuugdoekje. Het spuugdoekje is gemaakt van zachte materialen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  14,90
 • Quick view

  Laessig Muslin Bandana Green / Navy / Mustard

  Deze Laessig Muslin Bandana Green / Navy / Mustard is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  19,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hydrofiel Monddoek Wish Pink 3 Stuks

  De handige Bebe-Jou Fabulous Hydrofiel Monddoek Wish Pink 3 Stuks waarmee je de mond en handjes van je kindje schoonmaakt. De monddoek is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief drie monddoekjes.
  8,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Hydrofiel Monddoek Pink 3 Stuks

  De handige Bebe-Jou Leopard Hydrofiel Monddoek Pink 3 Stuks waarmee je de mond en handjes van je kindje schoonmaakt. De monddoek is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief drie monddoekjes.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  KipKep Kisses4You 3-in-1 Slab

  Met de stijlvolle KipKep Kisses4You 3-in-1 Slab blijven de kleertjes van je kindje heerlijk schoon. De slab is gemaakt van zacht materiaal en kan met behulp van de drukknoopsluiting vast gemaakt worden.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Monddoekje Bamboe 3 Stuks

  Met deze stijlvolle Jollein Monddoekje Bamboe 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  4,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hydrofiel Monddoek Wish Grey 3 Stuks

  De handige Bebe-Jou Fabulous Hydrofiel Monddoek Wish Grey 3 Stuks waarmee je de mond en handjes van je kindje schoonmaakt. De monddoek is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief drie monddoekjes.
  8,99
 • Quick view

  Meyco Shells Hydrofiel Monddoekjes 3 Stuks

  De Meyco Shells Hydrofiel Monddoekjes 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
 • Quick view

  Jollein Bamboe Monddoekje 3 Stuks

  Met het Jollein Bamboe Monddoekje 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De stijlvolle doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht aanvoelt. Wordt geleverd per 3 stuks.

  4,50

  4,49

 • Quick view

  Laessig Muslin Bandana Red / Rose / Yellow

  Deze Laessig Muslin Bandana Red / Rose / Yellow is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  19,95

  17,90

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hydrofiel Monddoek Hearts 3 Stuks

  De handige Bebe-Jou Fabulous Hydrofiel Monddoek Hearts 3 Stuks waarmee je de mond en handjes van je kindje schoonmaakt. De monddoek is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief drie monddoekjes.
  8,99
 • Quick view

  Meyco Zebra Monddoek Uni Camel 3 Stuks

  De Meyco Zebra Monddoek Uni Camel 3 Stuks is ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Hydrofiel Monddoek 3 Stuks

  De handige Bebe-Jou Rainbow Sky Hydrofiel Monddoek 3 Stuks waarmee je de mond en handjes van je kindje schoonmaakt. Deze leuke monddoek is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal wat zacht aanvoelt.

  7,99

  6,39

54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot