6 Resultaten
 • Quick view Doomoo Basics Voedingskussen Pompom

  Doomoo Basics Voedingskussen Pompom

  Uit voorraad leverbaar
  48,-
 • Quick view Doomoo Basics Voedingskussen Pop

  Doomoo Basics Voedingskussen Pop

  Uit voorraad leverbaar
  48,-
 • Quick view Doomoo Basics Voedingskussen Pure

  Doomoo Basics Voedingskussen Pure

  Uit voorraad leverbaar
  38,36
 • Quick view Doomoo Basics Voedingskussenhoes Pure

  Doomoo Basics Voedingskussenhoes Pure

  Uit voorraad leverbaar
  18,-
6 Resultaten

Doomoo voedingskussens

 

Een voedingskussen is ideaal om te gebruiken wanneer je je kindje borstvoeding of een flesje geeft. De voedingskussen kan je namelijk als ondersteuning voor je arm of je baby gebruiken zodat hij of zij goed kan drinken. Een voedingskussen kan ook ondersteuning bieden tijdens de zwangerschap. Het zorgt er namelijk voor dat je een natuurlijke houding aanneemt terwijl je slaapt. Dit betekent dat je dan minder last zult hebben van maagzuur, pijn in je heupen, buik, benen, rug, schouders, enkels en knieën. Ook zul je door het gebruik van een voedingskussen minder vocht gaan vasthouden. Bij Babypark zijn er verschillende modellen voedingskussens verkrijgbaar.

 

Veelzijdige Doomoo voedingskussen

Een Doomoo voedingskussen is veelzijdig en aanbevolen door kinesitherapeuten; het biedt ondersteuning tijdens het voeden en de mogelijkheid om een relaxte houding aan te nemen tijdens en na de zwangerschap. De Doomoo voedingskussen is gevuld met microvezelkorrels waardoor de Doomoo voedingskussen gevormd kan worden naar jouw wensen. Voor de Doomoo voedingskussens zijn er verschillende Doomoo voedingskussenhoezen in hippe kleuren en dessins verkrijgbaar. Zo kan je nog eens leuk afwisselen! 

 

Over Doomoo

Doomoo is een merk dat vooral bekend staat om het produceren van zitzakken en (voedings)kussens. De producten van Doomoo kenmerken zich door een extreem zachte, soepele toplaag en het gebruik van microvezelkorrels zorgen voor een zeer comfortabele (zit)ervaring. Naast voedingskussens zijn er ook nog andere producten van Doomoo verkrijgbaar zoals Doomoo zitzakken, Doomoo dekens en Doomoo warmtekussens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.