Ergobaby Voedingskussens

Een voedingskussen maakt het voeden van je kindje extra comfortabel. Je legt je kindje tijdens het voeden op het kussen, zodat niet het hele gewicht van de baby op je armen rust. Om ervoor te zorgen dat het kussen mooi en schoon blijft, kun je een aparte hoes aanschaffen. Op deze pagina vind je alle Ergobaby voedingskussens en kussenhoezen uit ons assortiment.

Lees meer...

Over Ergobaby

Ergobaby is een merk van ergonomische draagzakken en andere producten voor baby’s. Alle producten zijn uitvoerig getest op het gebied van veiligheid en gezondheid. De oprichters van Ergobaby merkten dat er steeds meer behoefte was aan babyproducten van organische stoffen. Nog steeds maakt Ergobaby veel gebruik van organische stoffen.

Ergobaby producten online bestellen

Het Ergobaby kussenhoes of voedingskussen van jouw wensen bestel je heel eenvoudig online via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ergobaby Borstvoedingkussen Grey

    Het Ergobaby Borstvoedingskussen behoudt zijn vorm en geeft optimale ondersteuning bij borstvoeding. Je kindje ligt op de juiste hoogte en in een goede positie. De afneembare hoes mag (koud) in de wasmachine.
    59,90
1 Resultaten
Trustpilot