Voorstoelbeschermer baby

Wanneer je kinderen achterin hebt zitten dan loop je altijd het risico dat niet alles even schoon en netjes blijft. Kinderen zijn beweeglijk, zelfs wanneer ze in hun autostoeltje zitten. Dit kan er toe leiden dat de achterkant van de voorstoel het soms nogal te verduren krijgt door speelgoed of voetenwerk. Ook etenswaar en drinken kan zijn weg vinden naar de achterkant van jouw autostoel. Met een voorstoelbeschermer zorg je er voor dat je de voorstoelen beschermt tegen alles wat jouw kinderen uitspoken op de achterbank. Bekijk de verschillende uitvoeringen in het assortiment van Babypark en bestel.

Lees meer...

Assortiment voorstoelbeschermers

Met een voorstoelbeschermer kan jouw baby of kindje weinig schade toebrengen aan jouw autostoel. Daarnaast zijn deze beschermers uitgerust met een organizer functie waardoor het vele vakken heeft voor speelgoed, snacks, boekjes e.d. In het assortiment vind je ook voorstoelbeschermers die plaats bieden voor bijvoorbeeld een drinkbeker en zelfs een tablethouder hebben. Zo heeft jouw kindje alles binnen handbereik en hoeft er niets door de auto te slingeren. Spullen die op de achterbank liggen, kunnen natuurlijk zo op de grond rollen wanneer je eens in de remmen moet. In de opbergvakken blijft alles echter gewoon op z’n plek.

Bestellen voorstoelbeschermer baby

Bij Babypark bestel je de voorstoelbeschermers tegen de laagsteprijsgarantie. Een team van prijsmeters zorgt er namelijk voor dat de prijzen regelmatig worden gecontroleerd bij andere babywinkels zodat wij de beste aanbiedingen blijven houden. Mocht je binnen twee weken na aanschaf toch onverhoopt ergens een lagere prijs vinden, dan betalen we het verschil terug. Bestel je voor 20 euro of meer dan betaal je ook geen verzendkosten. Verzending kan al dezelfde dag plaatsvinden wanneer je voor 20:00 uur bestelt. Of kom eens langs in 1 van onze 10 megastores.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Puck Autostoel Organizer

  Met de handige Puck Autostoel Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  14,95

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autostoel Organizer

  Met de A3 Baby & Kids Auto Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  17,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autostoelbeschermer

  De Maxi-Cosi Autostoelbeschermer biedt optimale bescherming van de autobekleding als je een autostoeltje in de auto wilt plaatsen. Gemaakt van duurzaam materiaal en past onder alle Maxi-Cosi autostoelen.

  25,99

  22,09

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autostoelbeschermer

  De A3 Baby & Kids Autostoelbeschermer biedt optimale bescherming van de autobekleding als je een autostoeltje in de auto wilt plaatsen. Gemaakt van duurzaam materiaal en past onder alle autostoelen.

  21,95

  17,95

 • Quick view

  Munchkin Deluxe Trappelmat 2 Stuks

  Met de Munchkin Deluxe Trappelmat 2 Stuks kan je met een gerust hart op pad met je kindje. Dankzij deze autostoelbeschermer kunnen de voetjes van je kindje de autostoel niet meer beschadigen of vuil maken.
  19,95
 • Quick view

  Britax Römer Autostoelbeschermer

  De Britax Römer Autostoelbeschermer is een handig item dat de zitting van je auto beschermd tegen beschadigingen en viezigheid. De autostoelbeschermer is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek.
  29,90
 • Quick view

  Britax Römer Seat Organizer

  De Britax Römer Seat Organizer is een handige organizer die bevestigd kan worden aan de achterkant van de stoel. Je kindje kan hierdoor makkelijk zelf bij zijn of haar spulletjes. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,90
7 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot