Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Voorstoelbeschermer baby

Wanneer je kinderen achterin hebt zitten dan loop je altijd het risico dat niet alles even schoon en netjes blijft. Kinderen zijn beweeglijk, zelfs wanneer ze in hun autostoeltje zitten. Dit kan er toe leiden dat de achterkant van de voorstoel het soms nogal te verduren krijgt door speelgoed of voetenwerk. Ook etenswaar en drinken kan zijn weg vinden naar de achterkant van jouw autostoel. Met een voorstoelbeschermer zorg je er voor dat je de voorstoelen beschermt tegen alles wat jouw kinderen uitspoken op de achterbank. Bekijk de verschillende uitvoeringen in het assortiment van Babypark en bestel.

Lees meer...

Assortiment voorstoelbeschermers

Met een voorstoelbeschermer kan jouw baby of kindje weinig schade toebrengen aan jouw autostoel. Daarnaast zijn deze beschermers uitgerust met een organizer functie waardoor het vele vakken heeft voor speelgoed, snacks, boekjes e.d. In het assortiment vind je ook voorstoelbeschermers die plaats bieden voor bijvoorbeeld een drinkbeker en zelfs een tablethouder hebben. Zo heeft jouw kindje alles binnen handbereik en hoeft er niets door de auto te slingeren. Spullen die op de achterbank liggen, kunnen natuurlijk zo op de grond rollen wanneer je eens in de remmen moet. In de opbergvakken blijft alles echter gewoon op z’n plek.

Bestellen voorstoelbeschermer baby

Bij Babypark bestel je de voorstoelbeschermers tegen de laagsteprijsgarantie. Een team van prijsmeters zorgt er namelijk voor dat de prijzen regelmatig worden gecontroleerd bij andere babywinkels zodat wij de beste aanbiedingen blijven houden. Mocht je binnen twee weken na aanschaf toch onverhoopt ergens een lagere prijs vinden, dan betalen we het verschil terug. Bestel je voor 20 euro of meer dan betaal je ook geen verzendkosten. Verzending kan al dezelfde dag plaatsvinden wanneer je voor 20:00 uur bestelt. Of kom eens langs in 1 van onze 10 megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
Filteren

8 producten

Populariteit
Oval loader