Zonnescherm voor baby

De zon is vaak prettig voor ons maar niet altijd voor jouw kindje. Vaak zit hij of zij vast op een bepaalde plek en kan daardoor vol in de zon zitten wat al snel tot oververhitting kan leiden. Een zo'n plek is de autostoel. Gelukkig zijn er zonneschermen voor de auto om baby of kind te beschermen tegen felle zon en de uv-stralen. Je vindt dergelijke schermen uiteraard ook in het assortiment van Babypark. Daar schaf je deze artikelen altijd zeer voordelig aan omdat prijsmeters alle prijzen in de markt controleren zodat wij zeker weten dat we de goedkoopste zijn. Dat is ook terug te zien in het feit dat Babypark op het gehele assortiment de laagsteprijsgarantie biedt.

Lees meer...

Assortiment auto zonnescherm baby

In ons assortiment vind je o.a. een setje dat ideaal is mee te nemen op vakantie. De baby zonneschermen maak je vast met de zuignap. Wanneer je het niet gebruikt dan vouw je het op zodat je het eenvoudig kunt opbergen. We hebben ook een stretch-uitvoering van het merk Munchkin waardoor het zonnescherm voor de baby geschikt is voor elk formaat autoruit. Het is eenvoudig te plaatsen door de push-lock zuignappen. Dit baby zonnescherm is gemaakt van een speciale Optie-view netstof. Deze stof voorkomt verblinding en zorgt ervoor dat jouw kindje toch onbelemmerd naar buiten kan kijken.

Auto zonnescherm baby bestellen

Bestel ook jouw zonnescherm voor de auto om jouw baby te beschermen tegen uv-straling en oververhitting. Bestel je het voor 20:00 uur dan zorgt onze eigen bezorgdienst ervoor dat het nog dezelfde dag wordt verstuurd. Bestellingen van 20 euro of meer bezorgen wij gratis. In onze megastores kun je ook terecht voor een baby zonnescherm. Bekijk onze website voor de adresgegevens van onze 10 megastores.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Puck Stretchy Zonnescherm 2 Stuks

  De Puck Stretchy Zonnescherm 2 Stuks is zowel in de hoogte als in de breedte rekbaar en past daardoor op elke autoruit. Het zonnescherm biedt tijdens het autorijden optimale bescherming tegen felle zonnestralen!

  19,95

  12,95

 • Quick view

  Yrda Stretchy Zonnescherm

  De Yrda Stretchy Zonnescherm is zowel in de hoogte als in de breedte rekbaar en past daardoor op elke autoruit. Het zonnescherm biedt tijdens het autorijden optimale bescherming tegen felle zonnestralen!
  14,95
 • Quick view

  Munchkin Smart Shade Zonnescherm

  Het Munchkin Smart Shade zonnescherm biedt optimale bescherming tegen de felle zonnestralen en laat zich eenvoudig bevestigen tussen het raam en het deurpaneel en de clip hang je over de bovenkant van de ruit.
  25,95
 • Quick view

  Easywalker Zonnescherm

  Het Easywalker Zonnescherm is te bevestigen aan de zonnekap van je buggy of kinderwagen. Het zonnescherm beschermt je kindje tegen zonnestralen, wind en insecten. Een onmisbare accessoire voor de zomer dus!
  29,99
 • Quick view

  Doona Zonnescherm

  Met het Doona zonnescherm zit je kindje altijd en overal in de schaduw. Ook biedt het optimale bescherming tegen de felle zonnestralen en houdt het insecten op een veilige afstand van je kindje.
  24,90
 • Quick view

  Cybex Aton / Cloud Zonnescherm Black

  Het Cybex Aton / Cloud Zonnescherm Black beschermt jouw kindje tegen de zon, wind en licht en zorgt voor een rustige omgeving. Dit zonnescherm is geschikt voor het Cybex Aton en Cloud baby autostoeltje.
  29,95
6 Resultaten
Trustpilot