Zwembandjes

Om veilig en comfortabel met jouw baby te gaan zwemmen, kun je gebruik maken van een zwemband. Door jouw baby in de zwemband te plaatsen kan het lekker ronddobberen zonder dat jij ze de hele tijd vast hoeft te houden. Dat maakt de hele zwemervaring een stuk prettiger voor jou en jouw kindje. Bij Babypark heb je de keuze uit verschillende handige zwembandjes die garant zullen staan voor een heerlijke zwemsessie met jouw kindje. Wij voeren enkel A-merken en bieden die aan volgens onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment zwemband baby

In het assortiment hebben we verschillende opties om op een veilige en ontspannen manier met je kindje te gaan zwemmen terwijl je je eigen handen gewoon vrij houdt. Zo hebben we een baby zwemband dat werkt als een dobber door het gebruik van een kiel waardoor het niet kan omkiepen in het zwembad. Het is gemaakt van gerecycled materiaal en is eenvoudig te reinigen en TÜV-gecertificeerd. Deze duurzame en veilige zwemband is dus een uitstekende oplossing om veilig met jouw kindje te zwemmen. Wij hebben daarnaast ook zwembandjes van Hydrokids die geschikt zijn voor kinderen van maximaal 11 kg. Door de ruime beenopening is het eenvoudig om jouw kindje erin en er uit te halen en heeft het voldoende beenruimte om prettig te zitten. Zoek je een hele eenvoudige zwemband voor de baby in de bekende klassieke vorm? Dan bestel je gewoon het leuke en zeer voordelige Nijntje Zwemband.

Zwembandjes

Voor welke baby zwemband je ook gaat, je bestelt het via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan zorgen wij ervoor dat het nog dezelfde dag wordt verstuurd indien we het op voorraad hebben. Doordat Babypark grote voorraden aanhoudt, is dat meestal ook het geval. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Wil je ze eerst eens allemaal in het echt bekijken? Dan kun je daarvoor terecht in onze 10 megastores in Nederland. Kom langs en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

  24,95

  24,-

 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Swim Essentials Zeesterren Zwembandjes 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Zeesterren Zwembandjes 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.
  9,95
 • Quick view

  Swim Essentials Zeesterren Swim Seat Beige 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Zeesterren Swim Seat Beige 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  24,95
 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Swim Seat Old Pink 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Leopard Swim Seat Old Pink 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  24,95
 • Quick view

  Swim Essentials Panter Zwembandjes Beige 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Panter Zwembandjes Beige 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.

  8,95

  5,99

 • Quick view

  Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd

  Met de stijlvolle Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De band heeft een ruime opening zodat je kindje er makkelijk in kan.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg

  Met de Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  19,11

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg

  Met de Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg

  Met de Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.
  19,99
 • Quick view

  Swimtrainer Handpomp

  Dankzij de Swimtrainer Handpomp kun je makkelijker en sneller de Swimtrainer Classic en andere opblaasbare producten opblazen. De handpomp is zeer compact en wordt geleverd in een afsluitbare tas.
  5,99
 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Zwembandjes Rose Gold 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Leopard Zwembandjes Rose Gold 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  HydroKids Swim Seat 0-1 Jr

  Met de HydroKids Swim Seat kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

  22,95

  18,66

14 Resultaten
Trustpilot