Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Activiteitenboek baby

Het leven is vooral voor kleine kinderen een continue ontdekkingstocht. Nieuwe kleuren, geuren, structuren en geluiden. Om de nieuwsgierigheid verder te voeden zijn er ook leuke activiteitenboekjes voor je baby te verkrijgen. Deze boekjes prikkelen op vele manieren de zintuigen. We hebben verschillende type baby activiteitenboekjes beschikbaar die je allemaal tegen de laagste prijzen van Nederland kunt bestellen bij Babypark. Of kom langs in één van onze megastores.

Lees meer...

Assortiment activiteitenboekje baby

In de collectie activiteitenboekjes hebben we o.a. leuke boekjes van Little Dutch. De boekjes zijn van textiel en de pagina’s bevatten verschillende structuren en hebben bijvoorbeeld labeltjes en zelfs een spiegeltje. De vrolijke figuurtjes en zachte materialen nodigen je kindje uit het boekje verder te ontdekken. Ook van Done by Deer hebben we een baby activiteitenboekje met oceaanthema dat boordevol leuke elementen zit waarmee je je kindje lekker kan laten spelen. Bekijk alle opties en kies ook voor zo’n leuk activiteitenboekje.

Online bestellen activiteitenboek baby

Bestel je het boekje voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Zo kun je je kindje er de volgende dag al mee laten spelen. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt, dan rekenen we geen verzendkosten. Ophalen in een van onze megastores is ook een optie. Daar kun je de baby activiteitenboekjes ook even met eigen ogen bekijken en bevoelen. De adresgegevens van al onze megastores vind je terug op onze website. In elke megastore staat ook een team van verkoopspecialisten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

33 producten

Populariteit
Filteren

33 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader