Activiteitenboek baby

Het leven is vooral voor kleine kinderen een continue ontdekkingstocht. Nieuwe kleuren, geuren, structuren en geluiden. Om de nieuwsgierigheid verder te voeden zijn er ook leuke activiteitenboekjes voor je baby te verkrijgen. Deze boekjes prikkelen op vele manieren de zintuigen. We hebben verschillende type baby activiteitenboekjes beschikbaar die je allemaal tegen de laagste prijzen van Nederland kunt bestellen bij Babypark. Of kom langs in één van onze megastores.

Lees meer...

Assortiment activiteitenboekje baby

In de collectie activiteitenboekjes hebben we o.a. leuke boekjes van Little Dutch. De boekjes zijn van textiel en de pagina’s bevatten verschillende structuren en hebben bijvoorbeeld labeltjes en zelfs een spiegeltje. De vrolijke figuurtjes en zachte materialen nodigen je kindje uit het boekje verder te ontdekken. Ook van Done by Deer hebben we een baby activiteitenboekje met oceaanthema dat boordevol leuke elementen zit waarmee je je kindje lekker kan laten spelen. Bekijk alle opties en kies ook voor zo’n leuk activiteitenboekje.

Online bestellen activiteitenboek baby

Bestel je het boekje voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Zo kun je je kindje er de volgende dag al mee laten spelen. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt, dan rekenen we geen verzendkosten. Ophalen in een van onze megastores is ook een optie. Daar kun je de baby activiteitenboekjes ook even met eigen ogen bekijken en bevoelen. De adresgegevens van al onze megastores vind je terug op onze website. In elke megastore staat ook een team van verkoopspecialisten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Sailors Bay Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Liedjesboek

  Met het Vtech Dierenvriendjes Liedjesboek kan je kindje op een leuke en speelse manier kinderliedjes leren kennen. Het boek zit vol verschillende kleuren, dieren en geluiden en is geschikt vanaf 6 maanden.

  23,-

  22,99

 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Activiteitenboekje

  Met dit Laessig Tiny Farmer Activiteitenboekje kan je kindje spelend en ontdekkend leren. Doordat het boekje beschikt over verschillende vormen, kleuren en structuren, wordt de fijne motoriek van je kindje bevorderd.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Touch Tablet

  Met de Vtech Dierenvriendjes Touch Tablet leert je kindje allerlei kleuren, cijfers, letters, vormen en muziekjes. De tablet is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar.

  23,-

  22,99

 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Activiteitenboekje

  Met het Vtech Dierenvriendjes Activiteitenboekje kan je kindje op een leuke manier kennis maken met allerlei kleuren, dieren en liedjes. Door te spelen met het boek wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.

  23,-

  22,99

 • Quick view

  Trixie Flapjesboek

  Met dit Trixie Flapjesboek leert je kindje spelenderwijs verschillende dieren herkennen. Het boek zit vol flappen die je kindje zelf kan ontdekken en achter iedere flap staat welk dier er staat afgebeeld.

  9,95

  6,25

 • Quick view

  Trixie Vormboek

  Het Trixie Vormboek neemt de vorm aan van het dier dat per bladzijde staat afgebeeld. Zo leert je kindje spelenderwijs dieren herkennen. Dankzij de dikke bladzijdes in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Telboek

  Het Trixie Telboek bestaat uit allerlei pagina's waarop oplopend cijfers en vrolijke diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de dikke bladzijdes in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om naar de volgende.
  8,95
 • Nieuw
  Quick view

  Jollein Spring Garden Activiteitenboekje

  Het Jollein Spring Garden Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  24,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Buggyboekje

  Het zachte Cam Cam Copenhagen Forest Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg interessant zal vinden.
  44,-
 • Quick view

  Done by Deer Lalee Activiteitenboekje Sand

  Het Done by Deer Lalee Activiteitenboekje Sand houdt je kindje lekker bezig. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en structuren. Verder is het boekje gemaakt van zacht materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Sophie De Giraf Opvouwbaar Speelboek

  Het Sophie De Giraf Opvouwbaar Speelboek prikkelt met verschillende activiteiten en contrasterende structuren de ontwikkeling van je kindje. Het boekje kan eenvoudig bevestigd worden aan een bed of box.
  26,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Buggyboekje Rose

  Het zachte Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Buggyboekje Rose draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  44,-
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Buggyboekje

  Het zachte Little Dutch Sailors Bay Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  12,95

  10,79

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Buggyboekje

  Het zachte Little Dutch Flowers & Butterflies Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  12,95

  10,79

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  16,95

  14,13

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Buggyboekje

  Het schattige Nijntje Green Knit Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes en een spiegeltje. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  10,95
 • Quick view

  Skip Hop Mix En Match Boek

  Met het Skip Hop Mix en Match boekje beleef jouw kindje uren speelplezier. Het boekje is gemaakt van zachte materialen en beschikt over verschillende pagina's en activiteiten. Geschikt vanaf geboorte.

  27,99

  19,79

 • Quick view

  Sophie De Giraf Eerste Ontdekboekje

  Het Sophie De Giraf Eerste Ontdekboekje stimuleert verschillende zintuigen van iedere baby. Het beschikt over verschillende materialen die nieuwsgierigheid wekken bij iedere baby.
  19,99
 • Quick view

  Done by Deer Bath Time Boekje

  Het Done by Deer Bath Time Boekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van verschillende kleurtjes, figuurtjes en een bijtring. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  24,95

  22,95

21 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot