Mijn eerste woordjes boek

Om alle eerste gebeurtenissen van je kindje vast te leggen, kun je een eerste woordjes boek gebruiken. Bij Babypark zijn van dergelijke boekjes verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt die boekjes gebruiken om alle eerste gebeurtenissen in te vermelden. De eerste woordjes zijn natuurlijk heel bijzonder en horen vastgelegd te worden. Het is ook leuk voor je kindje om het boekje met de eerste woordjes later te kunnen teruglezen.

Lees meer...

Assortiment boekjes voor eerste woordjes

Bij Babypark hebben we vele verschillende boekjes beschikbaar waar je uiteraard meer in kunt noteren dan alleen de eerste woordjes. Het is ook heel leuk om tastbare foto’s in het boekje te bewaren zodat het echt een op zichzelf staand naslagwerkje wordt. We hebben ook boekjes voor de babyshower waarbij je meteen die speciale dag kunt vastleggen. Je richt je daarin tot je kindje zodat die ook ziet hoe die dag is vergaan en wat de wensen voor hem/haar zijn en welke tips aan je kindje gegeven worden. Een super leuk aandenken en natuurlijk vormen deze boekjes een ideaal babyshower cadeau.

Online bestellen mijn eerste woordjes boek

Online bestellen van je eerste woordjes boek gaat eenvoudig en snel via Babypark. Plaats je de bestelling voor 23:59 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Je bent ook altijd welkom in een van onze megastores waar je ons assortiment met eigen ogen kunt bekijken. De winkels zijn duizenden vierkante meters groot en in elke megastore werkt een team van productspecialisten dat je helpt met alle vragen die je nog hebt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren Boek

  Met het Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren Boek kan je kindje op een speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. Het boek zit vol weetjes en geluiden van dieren en is geschikt vanaf 1,5 tot 4 jaar.

  29,-

  28,99

 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Boek

  Met het Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes kan je kindje op een leuke en speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. Het boek zit vol grappige weetjes en geluiden en is geschikt vanaf 1,5 tot 4 jaar.

  29,-

  28,99

 • Quick view

  Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes

  Het Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes is een leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Prikkel je kindje en laat hem/haar kennismaken met de eerste woordjes. Gegarandeerd veel plezier!
  8,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Eerste Ontdekboekje

  Het Sophie De Giraf Eerste Ontdekboekje stimuleert verschillende zintuigen van iedere baby. Het beschikt over verschillende materialen die nieuwsgierigheid wekken bij iedere baby.

  19,99

  18,39

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Telboek

  Het Deltas Mijn Eerste Telboek bestaat uit 24 pagina's waarop oplopend cijfers en schattige diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de tabbladen in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om naar de volgende.
  9,95
5 Resultaten
Trustpilot