Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Mijn eerste woordjes boek

Om alle eerste gebeurtenissen van je kindje vast te leggen, kun je een eerste woordjes boek gebruiken. Bij Babypark zijn van dergelijke boekjes verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt die boekjes gebruiken om alle eerste gebeurtenissen in te vermelden. De eerste woordjes zijn natuurlijk heel bijzonder en horen vastgelegd te worden. Het is ook leuk voor je kindje om het boekje met de eerste woordjes later te kunnen teruglezen.

Lees meer...

Assortiment boekjes voor eerste woordjes

Bij Babypark hebben we vele verschillende boekjes beschikbaar waar je uiteraard meer in kunt noteren dan alleen de eerste woordjes. Het is ook heel leuk om tastbare foto’s in het boekje te bewaren zodat het echt een op zichzelf staand naslagwerkje wordt. We hebben ook boekjes voor de babyshower waarbij je meteen die speciale dag kunt vastleggen. Je richt je daarin tot je kindje zodat die ook ziet hoe die dag is vergaan en wat de wensen voor hem/haar zijn en welke tips aan je kindje gegeven worden. Een super leuk aandenken en natuurlijk vormen deze boekjes een ideaal babyshower cadeau.

Online bestellen mijn eerste woordjes boek

Online bestellen van je eerste woordjes boek gaat eenvoudig en snel via Babypark. Plaats je de bestelling voor 23:59 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Je bent ook altijd welkom in een van onze megastores waar je ons assortiment met eigen ogen kunt bekijken. De winkels zijn duizenden vierkante meters groot en in elke megastore werkt een team van productspecialisten dat je helpt met alle vragen die je nog hebt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader