Buggyboek

Bij Babypark hebben we een uitgebreid assortiment aan artikelen voor baby en ouders. Of je nu een traphek nodig hebt of een buggy, je vindt het bij Babypark. Voor de buggy hebben we ook leuke buggyboekjes beschikbaar. Ideaal voor de wat langere ritten waarbij jouw kindje zich prima kan vermaken. Net als alle andere artikelen kun je het buggyboekje tegen de laagste prijzen van Nederland bestellen dankzij de laagsteprijsgarantie van Babypark.

Lees meer...

Assortiment buggyboek

Met een buggyboekje heeft je kindje altijd iets te doen en stimuleert het de zintuigen. Een buggyboek bevat verschillende activiteiten zoals geluidjes, labeltjes en soms ook een spiegeltje of bijtspeeltje. Zo kan je kindje luisteren, voelen en kijken. Met een bijtspeeltje kan ook het tandvlees worden verzacht omdat je kindje daarmee tegendruk genereert bij doorkomende tandjes. Het helpt ook de tandje door te laten komen zodat het eerder van het onaangename gevoel is verlost. Met de clip aan het boekje kun je het niet alleen vastmaken aan de buggy maar ook aan een autostoeltje of wieg/box. Bekijk de verschillende boekjes in ons assortiment zoals bijvoorbeeld een leuk Nijntje buggyboekje met spiegeltje, labeltjes en een alfabet.

Online bestellen buggyboekje

Of je nu voor het Nijntje buggyboekje gaat of kiest voor een ander exemplaar; je hebt het razendsnel in huis wanneer je via Babypark bestelt. Bestel je namelijk voor 23:59 uur dan heb je het buggyboek al de volgende dag in huis. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt, dan rekenen we geen verzendkosten. Je kunt de buggyboekjes en de rest van ons assortiment ook komen bekijken in een van onze megastores.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Buggyboekje

  Het schattige Nijntje Green Knit Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes en een spiegeltje. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  10,95

  9,95

 • Quick view

  Tiny Love Meadow Days Buggyboekje

  Het Tiny Love Meadow Days Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van verschillende kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en een spiegeltje. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  21,99

  19,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Buggyboekje Pink

  Met dit leuke Nijntje Baby Rib Buggyboekje Pink hoeft je kindje zich niet meer te vervelen in de buggy! Het buggyboekje is voorzien van activiteiten die je kindje extra zullen uitdagen. Door middel van een clip te bevestigen aan de buggy.

  10,95

  7,31

 • Quick view

  Snoozebaby Buggyboekje

  Het Snoozebaby Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van verschillende kleurtjes, figuurtjes en labeltjes. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  12,95

  11,91

 • Quick view

  Skip Hop Mix En Match Boek

  Met het Skip Hop Mix en Match boekje beleef jouw kindje uren speelplezier. Het boekje is gemaakt van zachte materialen en beschikt over verschillende pagina's en activiteiten. Geschikt vanaf geboorte.

  27,99

  19,79

 • Quick view

  Sophie De Giraf Eerste Ontdekboekje

  Het Sophie De Giraf Eerste Ontdekboekje stimuleert verschillende zintuigen van iedere baby. Het beschikt over verschillende materialen die nieuwsgierigheid wekken bij iedere baby.
  19,99
 • Quick view

  Done by Deer Bath Time Boekje

  Het Done by Deer Bath Time Boekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van verschillende kleurtjes, figuurtjes en een bijtring. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  24,95

  22,95

7 Resultaten
Trustpilot