Geluidenboek

Om de ontwikkeling van je kindje te bevorderen zijn er verschillende leuke speelgoedartikelen te koop bij Babypark. Zo hebben we verschillende speelboekjes met leuke activiteiten en soms ook met geluiden. Een dergelijk geluidenboek voor je baby koop je het voordeligst bij Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie rekenen we de scherpte prijzen van Nederland. Bekijk de verschillende boekjes die we beschikbaar hebben en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Assortiment baby geluidenboek

Speelboekjes bevatten vaak labeltjes en leuke visuele elementen waaronder een spiegeltje waarin je kindje zichzelf kan zien. Niet elk boekje heeft echte geluidjes om ook het gehoor te stimuleren. Bij Babypark hebben we een geluidenboek van Sophie de Giraf dat helemaal gericht is op het gebruik van geluiden. Naast de vele geluidjes in dit verhalenboekje, zijn er ook flapjes die iets leuks herbergen en de nieuwsgierigheid prikkelen. Zoek je meer een boekje zonder verhaaltje maar enkel met activiteiten en geluidjes dan hebben we ook een optie in de Sophie de Giraf lijn. Dit boekje maakt ook geluid bij het omslaan van de bladzijden en biedt daarnaast labeltjes, kleurrijke figuurtjes en bijtgedeelten.

Geluidenboek voor je baby bestellen

Bestel jouw baby geluidenboek vandaag nog voor 23:59 uur dan zorgen wij ervoor dat het nog dezelfde dag verzonden wordt. Zo heb je het boekje de volgende dag al in huis. Je vindt de boekjes ook terug in het assortiment in onze megastores. Daar kun je de boekjes doorbladeren en staat ook een team van verkoopspecialisten klaar voor het beantwoorden van al je vragen met betrekking tot ons assortiment. Op onze website vindt je de adresgegevens van een megastore in jouw regio.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Sophie De Giraf Geluidenboek

  Dit Sophie De Giraf Geluidenboek biedt ieder kind veel speelplezier! Het heeft verschillende activiteiten die het kind uitdagen. Er bevind ook een verhaaltje die voorgelezen kan worden.

  19,99

  15,99

 • Quick view

  Deltas De Allerleukste Kinderliedjes Met CD

  De Deltas De Allerleukste Kinderliedjes Met CD maakt je kindje lekker vrolijk en blij. Zing gezellig mee met de liedjes of pak je instrument en speel mee! Het boek bevat 38 liedjes en wordt geleverd inclusief cd.

  15,95

  12,76

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Telboek

  Het Deltas Mijn Eerste Telboek bestaat uit 24 pagina's waarop oplopend cijfers en schattige diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de tabbladen in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om naar de volgende.

  9,95

  7,96

3 Resultaten
Trustpilot