Geluidenboek

Om de ontwikkeling van je kindje te bevorderen zijn er verschillende leuke speelgoedartikelen te koop bij Babypark. Zo hebben we verschillende speelboekjes met leuke activiteiten en soms ook met geluiden. Een dergelijk geluidenboek voor je baby koop je het voordeligst bij Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie rekenen we de scherpte prijzen van Nederland. Bekijk de verschillende boekjes die we beschikbaar hebben en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Assortiment baby geluidenboek

Speelboekjes bevatten vaak labeltjes en leuke visuele elementen waaronder een spiegeltje waarin je kindje zichzelf kan zien. Niet elk boekje heeft echte geluidjes om ook het gehoor te stimuleren. Bij Babypark hebben we een geluidenboek van Sophie de Giraf dat helemaal gericht is op het gebruik van geluiden. Naast de vele geluidjes in dit verhalenboekje, zijn er ook flapjes die iets leuks herbergen en de nieuwsgierigheid prikkelen. Zoek je meer een boekje zonder verhaaltje maar enkel met activiteiten en geluidjes dan hebben we ook een optie in de Sophie de Giraf lijn. Dit boekje maakt ook geluid bij het omslaan van de bladzijden en biedt daarnaast labeltjes, kleurrijke figuurtjes en bijtgedeelten.

Geluidenboek voor je baby bestellen

Bestel jouw baby geluidenboek vandaag nog voor 23:59 uur dan zorgen wij ervoor dat het nog dezelfde dag verzonden wordt. Zo heb je het boekje de volgende dag al in huis. Je vindt de boekjes ook terug in het assortiment in onze megastores. Daar kun je de boekjes doorbladeren en staat ook een team van verkoopspecialisten klaar voor het beantwoorden van al je vragen met betrekking tot ons assortiment. Op onze website vindt je de adresgegevens van een megastore in jouw regio.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Chicco Elektronisch Dierenboek

  Het Chicco Elektronisch Dierenboek bestaat uit vijf pagina's waarop verschillende schattige diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de dikke kartonnen bladzijden in het boek kan je kindje makkelijk zelf bladeren.

  21,99

  16,46

 • Quick view

  Sophie De Giraf Geluidenboek

  Dit Sophie De Giraf Geluidenboek biedt ieder kind veel speelplezier! Het heeft verschillende activiteiten die het kind uitdagen. Er bevind ook een verhaaltje die voorgelezen kan worden.

  19,99

  19,95

2 Resultaten
Trustpilot