Kinderboek

Lezen is erg belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Niet alleen wat het leest maar ook het lezen zelf is erg belangrijk. Het helpt bij het ontwikkelen van concentratievermogen en natuurlijk vergroot het de woordenschat. Om je kindje bekend te maken met boeken zijn er vele opties. Boekjes waar het zelf in kan ontdekken, boekjes waaruit je kunt voorlezen, telboekjes en meer. Bij Babypark vind je een uitgebreid assortiment waarbij elk boekje onder onze laagsteprijsgarantie valt. Dit houdt in dat je altijd de scherpste prijzen betaalt voor welk kinderboek voor je baby, peuter of kleuter je ook kiest.

Lees meer...

Gepersonaliseerd kinderboek

Of je nu een kinderboek voor je baby zoekt met labeltjes en bijtelement of een kinderboek met een verhaal, je vindt het in ons assortiment. Zo hebben we een leuk voertuigenboek waarin verschillende voertuigen die je kindje op straat tegen kan komen worden getoond met prachtige tekeningen. Ook hebben we leuke kiekeboe boekjes met een flapje waarachter iets te ontdekken valt. Ook een telboek, woordjesboek of boekje over de komst van een baby of een boekje met een cd met kinderliedjes erop, kun je in ons assortiment terugvinden. Een boekje is ook leuk om cadeau te geven. Door iets erin te schrijven gericht aan het kindje maak je er meteen een gepersonaliseerd kinderboek van.

Kinderboek bestellen

Of je nu een kinderboek voor je baby of kleuter bestelt, bij Babypark gaat dat heel eenvoudig en snel. Bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we al dezelfde dag. Bij een bestelwaarde van 20 euro of meer zijn de verzendkosten voor onze rekening. Je kunt de boekjes ook komen doorbladeren in een van onze megastores. De contactgegevens zijn terug te vinden op onze website.

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Tika Haalt Graag Grapjes Uit

  Het Yumi Yay Kinderboek - Tika Haalt Graag Grapjes Uit is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Billy Gaat Niet Graag In Bad

  Het Yumi Yay Kinderboek - Billy Gaat Niet Graag In Bad is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Finn En De Opruimrace

  Het Yumi Yay Kinderboek - Finn En De Opruimrace is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Otti Is Een Beetje Bang

  Het Yumi Yay Kinderboek - Otti Is Een Beetje Bang is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Little Dutch Ocean Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Ocean Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Muisje Mini Zoekt Zijn Mama

  Lees samen met je kindje uit dit leuke Deltas Kinderboek - Muisje Mini Zoekt Zijn Mama. Waar is de mama van Mini Muisje gebleven? Ga samen op zoek en geniet van de prachtige illustraties in het boekje.

  12,50

  10,-

 • Quick view

  Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Op Stap Met De Bus

  Het Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Op Stap Met De Bus bestaat uit 10 pagina's waarop verschillende diertjes worden afgebeeld. Je kindje kan de bus uitschuiven, de ruitenwissers bewegen en de wielen draaien.

  11,95

  9,56

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek

  Met dit Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek kan je kindje zich uren vermaken. Het boekje staat vol met prachtige en kleurrijke tekeningen van verschillende voertuigen zoals een politie- en brandweerwagen.

  12,95

  10,-

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Een Baby'tje Op Komst

  Dit handige Deltas Kinderboek - Een Baby'tje Op Komst is een goede voorbereiding op de komst van een nieuw broertje of zusje! Het boekje is vol met mooie tekeningen en interessante weetjes over baby's.

  17,95

  14,36

 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Activiteitenboekje Colour Mix

  Het Done by Deer Sea Friends Activiteitenboekje Colour Mix houdt je kindje lekker bezig. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en structuren. Verder is het boekje gemaakt van zacht materiaal.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Sophie de Giraf Badboekje Met Verpakking

  Het Sophie de Giraf badboekje zorgt je kindje veel plezier tijdens het badderen. Het badboekje dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal beschikt over 8 pagina's en een zoemer.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Papa Is De Beste

  Het Deltas Mijn Papa Is De Beste bestaat uit 20 pagina's met een verhaal over Kleine Beer en Papa Beer. Er wordt in het boek op een speelse en begrijpelijke manier verteld over troosten en getroost worden.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Lieve Dieren

  Door middel van dit leuke Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Lieve Dieren maakt je kindje op een speelse manier kennis met allemaal dieren! Is het Kakel de Kip, Bieke de Bij of toch Max de Hond?

  10,95

  7,96

 • Quick view

  Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes

  Het Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes is een leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Prikkel je kindje en laat hem/haar kennismaken met de eerste woordjes. Gegarandeerd veel plezier!

  8,99

  6,39

 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie

  Het Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie is leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Het vrolijke kinderboekje bevat verschillende betoverende kiekeboe verrassingen. Kortom, goed voor uren vermaak!

  13,99

  10,80

 • Quick view

  Sophie de Giraf Voelboekje Grote Speelboek Sophie

  Het Sophie de Giraf Voelboekje Grote Speelboek Sophie draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Telboek

  Het Deltas Mijn Eerste Telboek bestaat uit 24 pagina's waarop oplopend cijfers en schattige diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de tabbladen in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om naar de volgende.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek Een Dag Met Sophie

  Het Sophie de Giraf boek een dag met Sophie is leuk voor de allerkleinsten. Gemakkelijk door te bladeren en vol met leuke tekeningen en texturen.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Deltas De Allerleukste Kinderliedjes Met CD

  De Deltas De Allerleukste Kinderliedjes Met CD maakt je kindje lekker vrolijk en blij. Zing gezellig mee met de liedjes of pak je instrument en speel mee! Het boek bevat 38 liedjes en wordt geleverd inclusief cd.

  15,95

  12,76

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel!

  Van dit leuke Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel! kan je kindje uren genieten. Het konijntje Huppel heeft moeite met groot worden en wil absoluut niet op het potje. Luiers zijn toch veel fijner?

  8,50

  6,80

 • Quick view

  Snoozebaby Activiteitenboekje

  Met dit leuke Snoozebaby Activiteitenboekje hoeft je kindje zich niet meer te vervelen in de buggy! Het buggyboekje is eenvoudig te bevestigen doormiddel van klittenband en is voorzien van leuke figuurtjes.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Sophie de Giraf Voelboekje Sophie Gaat Op Stap

  Het Sophie de Giraf Voelboekje Sophie Gaat Op Stap draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende structuren die je kindje interessant zal vinden.

  7,99

  6,-

 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek Sophie En Haar Vriendjes

  Het Sophie de Giraf boek Sophie en haar vriendjes is leuk voor de allerkleinsten. Gemakkelijk door te bladeren en vol met leuke tekeningen en texturen.

  10,-

  8,-

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  15,95

  10,80

24 Resultaten
Trustpilot