Kinderboek

Lezen is erg belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Niet alleen wat het leest maar ook het lezen zelf is erg belangrijk. Het helpt bij het ontwikkelen van concentratievermogen en natuurlijk vergroot het de woordenschat. Om je kindje bekend te maken met boeken zijn er vele opties. Boekjes waar het zelf in kan ontdekken, boekjes waaruit je kunt voorlezen, telboekjes en meer. Bij Babypark vind je een uitgebreid assortiment waarbij elk boekje onder onze laagsteprijsgarantie valt. Dit houdt in dat je altijd de scherpste prijzen betaalt voor welk kinderboek voor je baby, peuter of kleuter je ook kiest.

Lees meer...

Gepersonaliseerd kinderboek

Of je nu een kinderboek voor je baby zoekt met labeltjes en bijtelement of een kinderboek met een verhaal, je vindt het in ons assortiment. Zo hebben we een leuk voertuigenboek waarin verschillende voertuigen die je kindje op straat tegen kan komen worden getoond met prachtige tekeningen. Ook hebben we leuke kiekeboe boekjes met een flapje waarachter iets te ontdekken valt. Ook een telboek, woordjesboek of boekje over de komst van een baby of een boekje met een cd met kinderliedjes erop, kun je in ons assortiment terugvinden. Een boekje is ook leuk om cadeau te geven. Door iets erin te schrijven gericht aan het kindje maak je er meteen een gepersonaliseerd kinderboek van.

Kinderboek bestellen

Of je nu een kinderboek voor je baby of kleuter bestelt, bij Babypark gaat dat heel eenvoudig en snel. Bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we al dezelfde dag. Bij een bestelwaarde van 20 euro of meer zijn de verzendkosten voor onze rekening. Je kunt de boekjes ook komen doorbladeren in een van onze megastores. De contactgegevens zijn terug te vinden op onze website.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Sailors Bay Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Buggyboekje

  Het zachte Little Dutch Flowers & Butterflies Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  12,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Buggyboekje

  Het zachte Little Dutch Sailors Bay Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  12,95
 • Quick view

  Done by Deer Lalee Activiteitenboekje Sand

  Het Done by Deer Lalee Activiteitenboekje Sand houdt je kindje lekker bezig. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en structuren. Verder is het boekje gemaakt van zacht materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Flapjesboek

  Met dit Trixie Flapjesboek leert je kindje spelenderwijs verschillende dieren herkennen. Het boek zit vol flappen die je kindje zelf kan ontdekken en achter iedere flap staat welk dier er staat afgebeeld.
  9,95
 • Quick view

  Chicco Elektronisch Dierenboek

  Het Chicco Elektronisch Dierenboek bestaat uit vijf pagina's waarop verschillende schattige diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de dikke kartonnen bladzijden in het boek kan je kindje makkelijk zelf bladeren.

  18,99

  16,95

 • Quick view

  Trixie Vormboek

  Het Trixie Vormboek neemt de vorm aan van het dier dat per bladzijde staat afgebeeld. Zo leert je kindje spelenderwijs dieren herkennen. Dankzij de dikke bladzijdes in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om.
  9,95
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Billy Gaat Niet Graag In Bad

  Het Yumi Yay Kinderboek - Billy Gaat Niet Graag In Bad is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Tika Haalt Graag Grapjes Uit

  Het Yumi Yay Kinderboek - Tika Haalt Graag Grapjes Uit is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Finn En De Opruimrace

  Het Yumi Yay Kinderboek - Finn En De Opruimrace is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Otti Is Een Beetje Bang

  Het Yumi Yay Kinderboek - Otti Is Een Beetje Bang is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Trixie Telboek

  Het Trixie Telboek bestaat uit allerlei pagina's waarop oplopend cijfers en vrolijke diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de dikke bladzijdes in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om naar de volgende.
  8,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Buggyboekje

  Het zachte Cam Cam Copenhagen Forest Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg interessant zal vinden.
  44,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Buggyboekje Rose

  Het zachte Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Buggyboekje Rose draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  44,-
 • Quick view

  Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes

  Het Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes is een leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Prikkel je kindje en laat hem/haar kennismaken met de eerste woordjes. Gegarandeerd veel plezier!

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie

  Het Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie is leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Het vrolijke kinderboekje bevat verschillende betoverende kiekeboe verrassingen. Kortom, goed voor uren vermaak!

  13,99

  11,19

 • Quick view

  Sophie de Giraf Voelboekje Sophie Gaat Op Stap

  Het Sophie de Giraf Voelboekje Sophie Gaat Op Stap draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende structuren die je kindje interessant zal vinden.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Lieve Dieren

  Door middel van dit leuke Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Lieve Dieren maakt je kindje op een speelse manier kennis met allemaal dieren! Is het Kakel de Kip, Bieke de Bij of toch Max de Hond?
  10,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek

  Met dit Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek kan je kindje zich uren vermaken. Het boekje staat vol met prachtige en kleurrijke tekeningen van verschillende voertuigen zoals een politie- en brandweerwagen.
  12,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Papa Is De Beste

  Het Deltas Mijn Papa Is De Beste bestaat uit 20 pagina's met een verhaal over Kleine Beer en Papa Beer. Er wordt in het boek op een speelse en begrijpelijke manier verteld over troosten en getroost worden.
  9,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel!

  Van dit leuke Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel! kan je kindje uren genieten. Het konijntje Huppel heeft moeite met groot worden en wil absoluut niet op het potje. Luiers zijn toch veel fijner?
  8,50
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Een Baby'tje Op Komst

  Dit handige Deltas Kinderboek - Een Baby'tje Op Komst is een goede voorbereiding op de komst van een nieuw broertje of zusje! Het boekje is vol met mooie tekeningen en interessante weetjes over baby's.
  18,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Telboek

  Het Deltas Mijn Eerste Telboek bestaat uit 24 pagina's waarop oplopend cijfers en schattige diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de tabbladen in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om naar de volgende.
  9,95
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot