Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderboek

Lezen is erg belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Niet alleen wat het leest maar ook het lezen zelf is erg belangrijk. Het helpt bij het ontwikkelen van concentratievermogen en natuurlijk vergroot het de woordenschat. Om je kindje bekend te maken met boeken zijn er vele opties. Boekjes waar het zelf in kan ontdekken, boekjes waaruit je kunt voorlezen, telboekjes en meer. Bij Babypark vind je een uitgebreid assortiment waarbij elk boekje onder onze laagsteprijsgarantie valt. Dit houdt in dat je altijd de scherpste prijzen betaalt voor welk kinderboek voor je baby, peuter of kleuter je ook kiest.

Lees meer...

Gepersonaliseerd kinderboek

Of je nu een kinderboek voor je baby zoekt met labeltjes en bijtelement of een kinderboek met een verhaal, je vindt het in ons assortiment. Zo hebben we een leuk voertuigenboek waarin verschillende voertuigen die je kindje op straat tegen kan komen worden getoond met prachtige tekeningen. Ook hebben we leuke kiekeboe boekjes met een flapje waarachter iets te ontdekken valt. Ook een telboek, woordjesboek of boekje over de komst van een baby of een boekje met een cd met kinderliedjes erop, kun je in ons assortiment terugvinden. Een boekje is ook leuk om cadeau te geven. Door iets erin te schrijven gericht aan het kindje maak je er meteen een gepersonaliseerd kinderboek van.

Kinderboek bestellen

Of je nu een kinderboek voor je baby of kleuter bestelt, bij Babypark gaat dat heel eenvoudig en snel. Bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we al dezelfde dag. Bij een bestelwaarde van 20 euro of meer zijn de verzendkosten voor onze rekening. Je kunt de boekjes ook komen doorbladeren in een van onze megastores. De contactgegevens zijn terug te vinden op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 42 producten 42 producten

Populariteit
Filteren
Pagina

1-36 van 42 producten 42 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader