Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Besafe autostoel groep 1

Is jouw kindje toe aan een nieuwe autostoel? Op deze pagina vind je ons assortiment met groep 1 autostoelen van het merk Besafe. Besafe groep 1 autostoelen zijn zeer veilig en uitgebreid getest. Deze Scandinavische autostoelen voldoen aan de strengste veiligheidseisen zodat je kindje op een veilige manier kunt vervoeren. Behalve veiligheid bieden de Besafe groep 1 autostoelen je kindje ook veel comfort. In een Besafe autostoel zal je kindje een heerlijke autrit beleven!

Lees meer...

Besafe autostoel voor je kindje

Bij iedere Besafe autostoel op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving met in de meeste gevallen ook een duidelijke uitlegvideo. Zo kom je snel alles te weten over de Besafe autostoel in groep 1 die je op het oog hebt. Een groep 1 autostoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden en/of 9 kg. Uiteraard is lengte is hierbij belangrijker dan leeftijd. Twijfel je of je kindje groot genoeg is voor een Besafe autostoel in groep 1? Kom dan langs in onze megastore zodat je kindje verschillende showmodellen kan uitproberen.

Groep 1 autostoel bestellen

Is jouw keuze gevallen op een groep 1 autostoel van Besafe? Beste jouw favoriete Besafe autostoel dan vandaag nog via Babypark.nl. Besafe autostoelen zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar wat betekent dat ze super snel verzonden kunnen worden. Bovendien profiteer je bij Babypark naast snelle verzending ook van de laagste prijsgarantie en gratis verzending van bestellingen vanaf 20 euro. Dat maakt shoppen op Babypark.nl eenvoudig en voordelig!

Lees minder...

Filters

Prijs
Voldoet aan i-Size
Draaibaar
Filteren

8 producten

Populariteit
 • BeSafe Stretch B Autostoeltje
  Adviesprijs 0,-
 • BeSafe iZi Turn i-Size Autostoeltje
  Adviesprijs 0,-
 • BeSafe iZi Turn B i-Size Autostoeltje
  Adviesprijs 0,-
 • BeSafe iZi Modular X1 Autostoeltje
  Adviesprijs 0,-
 • BeSafe iZi Modular A X1 i-Size Autostoeltje
  Adviesprijs 0,-
 • BeSafe iZi Turn M I-Size Autostoeltje
  Adviesprijs 0,-
 • BeSafe Stretch Autostoeltje
  Adviesprijs 0,-
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader