Besafe autostoel groep 1

Is jouw kindje toe aan een nieuwe autostoel? Op deze pagina vind je ons assortiment met groep 1 autostoelen van het merk Besafe. Besafe groep 1 autostoelen zijn zeer veilig en uitgebreid getest. Deze Scandinavische autostoelen voldoen aan de strengste veiligheidseisen zodat je kindje op een veilige manier kunt vervoeren. Behalve veiligheid bieden de Besafe groep 1 autostoelen je kindje ook veel comfort. In een Besafe autostoel zal je kindje een heerlijke autrit beleven!

Lees meer...

Besafe autostoel voor je kindje

Bij iedere Besafe autostoel op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving met in de meeste gevallen ook een duidelijke uitlegvideo. Zo kom je snel alles te weten over de Besafe autostoel in groep 1 die je op het oog hebt. Een groep 1 autostoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden en/of 9 kg. Uiteraard is lengte is hierbij belangrijker dan leeftijd. Twijfel je of je kindje groot genoeg is voor een Besafe autostoel in groep 1? Kom dan langs in onze megastore zodat je kindje verschillende showmodellen kan uitproberen.

Groep 1 autostoel bestellen

Is jouw keuze gevallen op een groep 1 autostoel van Besafe? Beste jouw favoriete Besafe autostoel dan vandaag nog via Babypark.nl. Besafe autostoelen zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar wat betekent dat ze super snel verzonden kunnen worden. Bovendien profiteer je bij Babypark naast snelle verzending ook van de laagste prijsgarantie en gratis verzending van bestellingen vanaf 20 euro. Dat maakt shoppen op Babypark.nl eenvoudig en voordelig!

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  BeSafe iZi Modular A X1 i-Size Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Modular A X1 i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 4 jaar en kan zowel voor- als achterwaarts gericht gebruikt worden. De autostoel voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.
  429,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Twist i-Size Autostoeltje

  Met het BeSafe iZi Twist i-Size Autostoeltje kun je jouw kindje van 6 maanden tot 4 jaar op een veilige manier vervoeren. De autostoel is 180˚ draaibaar en wordt altijd tegen de rijrichting in geplaatst.
  599,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Modular X1 Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Modular X1 Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en kan zowel voorwaarts als achterwaarts gericht gebruikt worden. De autostoel voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.
 • Quick view

  BeSafe iZi Twist B i-Size Baby Autostoeltje

  Met het BeSafe iZi Twist B i-Size Baby Autostoeltje kun je jouw kindje vanaf de geboorte tot 4 jaar veilig vervoeren. De autostoel is 180˚ draaibaar en wordt altijd tegen de rijrichting in geplaatst.

  Normale prijs: 699,-

  Special Price 593,95

 • Quick view

  BeSafe iZi Turn i-Size Autostoeltje

  Met het BeSafe iZi Turn i-Size Autostoeltje kun je jouw kindje van 6 maanden tot 4 jaar op een veilige manier vervoeren. De autostoel is 360˚ draaibaar en kan zowel voorwaarts als achterwaarts gebruikt worden.

  Normale prijs: 599,-

  Special Price 534,95

 • Quick view

  BeSafe iZi Modular Base

  De BeSafe iZi Modular Base maakt het installeren van je autostoel erg eenvoudig. De base is geschikt voor het BeSafe iZi Go Modular en het BeSafe iZi Modular autostoeltje en voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.
  229,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Modular Autostoelhoes Glacier Grey

  Deze BeSafe iZi Modular Autostoelhoes Glacier Grey is de ideale oplossing als je de iZi Modular autostoel schoon wilt houden. Gemaakt van zacht badstof en met eenvoudig aan de autostoel vast te maken.

  49,-

  48,95

7 Resultaten