Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoel groep 2/3 die niet voldoen aan de i-Size normering

Op deze pagina vind je groep 2/3 autostoelen in ons assortiment die niet voldoen aan de i-Size veiligheidsnormering. Wel voldoen al deze autostoelen aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04. Omdat deze norm uit 1982 stamt werd het tijd voor een nieuwe wetgeving. Daarom is de i-Size wetgeving vanaf 2013 een advies geworden. De i-Size autostoelen groep 2/3 zijn strenger getest en bieden daardoor nog meer veiligheid.

Lees meer...

Waarom zou je kiezen voor i-Size?

De nieuwe i-Size wetgeving is op een aantal punten strenger dan de huidige ECE R44/04 wetgeving. Zo wordt een i-Size autostoel altijd bevestigd met behulp van Isofix. Hiermee staat de autostoel steviger in de auto en is de kans op foutieve installatie een stuk kleiner dan bij bevestiging met de 3-punts autogordel. Bovendien zijn i-Size autostoelen ook getest op bescherming bij een zijwaartse botsing. Bij eerdere testen werd alleen een botsing tegen de voor- of achterkant van de auto getest.

Groep 2/3 autostoel online kopen

Twijfel je nog over een groep 2/3 autostoel omdat je auto bijvoorbeeld niet is uitgerust met Isofix? In veel gevallen kan er ook achteraf Isofix in een auto worden gebouwd waardoor jij je kindje altijd zo veilig mogelijk kunt vervoeren. Onze verkoopadviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies. Je kunt je vraag telefonisch of via WhatsApp aan ons stellen via 0488 488 888 maar uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores. 

Lees minder...

Filters

Prijs
Voldoet aan i-Size
Draaibaar
Leeftijdscategorie
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Nuna Aace LX Autostoeltje
    227,81 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader