Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Britax Romer autostoel groep 2/3

Autostoelen van groep 2/3 zijn geschikt voor kinderen vanaf circa 3 a 4 jaar tot ongeveer 12 jaar. In de productbeschrijvingen van de Britax Romer autostoelen op deze pagina lees je meer over de specifieke eigenschappen van de autostoeltjes. Kies je voor een Britax Romer autostoel, dan weet je zeker dat je je kindje op een veilige manier kunt vervoeren. Dit merk staat bekend om z'n veilige autostoelen en strenge veiligheidseisen.

Lees meer...

Britax Romer autostoel voor je kindje

Bij Babypark vind je een ruim assortiment aan Britax Romer autostoelen. Veel felle kleuren maar ook neutrale kleuren zoals zwart, grijs en donkerblauw zie je terug in het Britax Romer assortiment. Voor ieder wat wils dus! Alle Britax Romer autostoelen zijn met zorg en aandacht ontworpen en zitten vol met slimme oplossingen om je kindje veilig te kunnen vervoeren. Ook in onze winkels vind je een ruim assortiment met showmodellen van Britax Romer. Van harte welkom in één van onze 10 megastores!

Autostoel met isofix of zonder

Isofix is een methode om een autostoeltje op een veilige manier in je auto te bevestigen. Door middel van twee haken bevestig je het autostoeltje muurvast aan het chassis van de auto. Zo blijft het autostoeltje altijd op z'n plaats zitten, ook wanneer er geen kindje in de autostoel zit. Maar let op, niet iedere auto is geschikt voor deze Isofix bevestiging. Wil je zeker weten of jouw auto geschikt is voor een Britax Romer autostoel met Isofix? Controleer dan of er lusjes op de bekleding van je achterbank aanwezig zijn die aangeven dat er Isofix bevestiging mogelijk is. Bij veel Britax Romer autostoelen kunnen de Isofix haken overigens ook ingeklapt worden zodat er zowel autogordel als Isofix bevestiging mogelijk is.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Britax Römer Kidfix M I-Size Autostoeltje
    209,90 Adviesprijs 0,-
  • Britax Römer Kidfix I-Size Autostoeltje
    229,90 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader