Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Maxi-Cosi autostoel groep 2/3

Zoek jij een veilige autostoel voor je kindje met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Ontdek dan het assortiment groep 2/3 autostoelen van Maxi-Cosi. Deze Maxi-Cosi autostoelen zijn geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg. Dit is de laatste autostoel die je kindje nodig heeft voordat hij of zij zonder autostoel vervoerd mag worden. De Maxi-Cosi autostoelen zijn erg bekend en populair, en dat is natuurlijk niet voor niets! Ontdek het assortiment en kies de groep 2/3 autostoel van Maxi-Cosi die bij jouw kindje past.

Lees meer...

Maxi-Cosi autostoel voor je kindje

Bij iedere Maxi-Cosi autostoel op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving. Soms is er zelfs een video beschikbaar waarin één van onze productspecialisten precies laat zien wat de unieke eigenschappen zijn van de desbetreffende Maxi-Cosi autostoel groep 2/3. Wat vind jij belangrijk voor een autostoel? Comfort, veiligheid of gebruiksgemak? In een Maxi-Cosi autostoel komen al deze punten samen. Dat maakt een Maxi-Cosi groep 2/3 autostoel een hele goede optie!

Autostoel met isofix of zonder

In ons assortiment met Maxi-Cosi autostoelen vind je autostoelen met en zonder Isofix. Een enkele autostoel kan op beide manieren bevestigd worden. Ideaal wanneer je de autostoel in twee verschillende auto's wilt gebruiken - één met en één zonder Isofix. Is jouw auto uitgevoerd met Isofix? Dan raden wij zeker aan om hier gebruik van te maken. Je Maxi-Cosi autostoel bevestigen met Isofix eenvoudiger en daardoor ook een stuk veiliger omdat de kans op foutieve installatie minimaal is. Bestel jouw favoriete Maxi-Cosi groep 2/3 autostoel vandaag nog op Babypark.nl!

Lees minder...

Filters

Prijs
Draaibaar
Filteren

4 producten

Populariteit
 • Maxi-Cosi Emerald 360 S Autostoeltje
  429,99 Adviesprijs 0,-
 • Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Autostoeltje
  149,99 Adviesprijs 0,-
 • Maxi-Cosi Titan Plus Autostoeltje - I-Size
  249,- Adviesprijs 0,-
 • Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje
  199,- Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader