Nania autostoel groep 2/3

Autostoelen die je op deze pagina vindt zijn van het merk Nania. Groep 2/3 houdt in dat de autostoel geschikt voor kindjes van ongeveer 15-36 kg, dat komt overeen met 3 tot 12 jaar. Dat betekent dat de Nania groep 2/3 autostoel de laatste autostoel is die je kindje nodig heeft voordat hij of zij zonder autostoel in de auto vervoerd mag worden. Een nieuwe mijlpaal komt dichterbij!

Lees meer...

Nania autostoel voor je kindje

Bij Babypark vind je de Nania autostoelen zowel online als in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website. De 10 Babypark megastores zijn verspreid door heel Nederland. In de winkel kun je een showmodel van de Nania autostoel groep 2/3 uitproberen zodat je zeker weet dat je voor de juiste Nania autostoel kiest. Op deze pagina vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen alles wat je wilt weten over een Nania autostoel. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo beschikbaar die je helpt bij het maken van je keuze.

Betaalbare autostoel online kopen

De Nania autostoelen doen wat ze moeten doen. De Nania autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen maar bieden daarnaast geen extra's zoals bevestiging met Isofix. De zitting is kan voor je kindje stevig aanvoelen, maar voor kortere ritjes of voor incidenteel gebruik is dat geen probleem. Ideaal voor opa's en oma's die af en toe met hun kleinkind op stap willen gaan! De Nania autostoelen zijn eenvoudig online te bestellen op Babypark.nl en worden gratis thuisbezorgd.
.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Nania Befix Autostoeltje

  Het Nania Befix Autostoeltje is geschikt voor kindjes van 15-36 kg (ca. 3 tot 12 jaar)en erg gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en kan ook als losse zitverhoger worden gebruikt.
 • Quick view

  Nania I-Max Autostoeltje Grey

  Het Nania I-Max Autostoeltje Grey geschikt voor kindjes van 9-36 kg (1 jaar - 12 jaar) en gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en wordt geleverd met een comfortabele zitverkleiner.

  69,99

  62,99

 • Quick view

  Nania Driver Autostoeltje

  Het Nania Driver Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 18 kg (0-4 jaar). Het autostoeltje voldoet aan de veiligheidsnorm en kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht gebruikt worden.
 • Quick view

  Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey

  Het Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je lang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.

  89,-

  76,46

 • Quick view

  Nania Racer Autostoeltje

  Het Nania Racer Autostoeltje is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je jarenlang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.
5 Resultaten
Trustpilot