Cybex autostoel groep 2

Autostoelen die je op deze pagina vindt zijn van het merk Cybex. Groep 2 houdt in dat de autostoel geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 15 kg, dat zijn kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Deze autostoeltjes worden altijd voorwaarts gericht bevestigd. Voor het bevestigen van een Cybex autostoel kan met een 3-punts autogordel of met behulp van Isofix. Alle Cybex groep 2 autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm.

Lees meer...

Cybex autostoel voor je kindje

Bij Babypark vind je de Cybex autostoelen zowel online als in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website. De 10 Babypark megastores zijn verspreid door heel Nederland. In de winkel kun je een showmodel van de Cybex autostoel groep 2 uitproberen in jouw auto zodat je zeker weet dat je voor de juiste Cybex autostoel kiest. Neem je kindje vooral mee naar de winkel bij het uitzoeken van een autostoel. Op deze pagina vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen alles wat je wilt weten over een Cybex autostoel. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo beschikbaar die je helpt bij het maken van je keuze.

Veilige groep 2 autostoel online kopen

De Cybex autostoelen zijn een veilige oplossing bij het vervoeren van je kostbaarste bezit. De Cybex autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen maar bieden daarnaast extra's zoals bevestiging met Isofix. Wist je dat Cybex autostoelen regelmatig goede testresulaten boeken in testen van de ADAC en Consumentenbond? De Cybex autostoelen zijn eenvoudig online te bestellen op Babypark.nl en worden gratis thuisbezorgd.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Solution S I-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution S I-Fix Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar. Uniek aan deze stoel is de optimale ventilatie en de gepatenteerde hoofdsteun. De autostoel groeit in 12 posities met je kindje mee.

  219,95

  179,-

 • Quick view

  Cybex Solution B-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution B-Fix Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar en groeit in 12 posities met je kindje mee. Uniek aan deze autostoel is de optimale ventilatie en gepatenteerde hoofdsteun.
  149,-
 • Quick view

  Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje

  Het Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje is geschikt van 9-50 kg (15 maanden tot 12 jaar). Het Pallas G i-Size autostoeltje is eenvoudig te bevestigen met Isofix en Top Tether en voldoet aan de i-Size R2129/03 norm.
  319,95
 • Quick view

  Cybex Pallas S-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Pallas S-Fix Autostoeltje heeft een vernieuwd ontwerp waardoor je kindje van meer bewegingsvrijheid geniet bij gebruik van het veiligheidskussen. De autostoel is geschikt voor kinderen van 9-36 kg.

  Normale prijs: 249,-

  Special Price 220,90

 • Quick view

  Cybex Solution M-Fix SL Autostoeltje

  Het Cybex Solution M-Fix SL Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en is uitgevoerd met een systeem voor optimale zijwaartse bescherming. De autostoel is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar.

  Normale prijs: 209,95

  Special Price 179,-

 • Quick view

  Cybex Pallas-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Pallas autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 mnd-12 jaar). Het autostoeltje zit comfortabel en is dankzij het veiligheidskussen en de toegepaste veiligheidssystemen zeer veilig.
  229,-
6 Resultaten