Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Cybex autostoel groep 2

Autostoelen die je op deze pagina vindt zijn van het merk Cybex. Groep 2 houdt in dat de autostoel geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 15 kg, dat zijn kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Deze autostoeltjes worden altijd voorwaarts gericht bevestigd. Voor het bevestigen van een Cybex autostoel kan met een 3-punts autogordel of met behulp van Isofix. Alle Cybex groep 2 autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm.

Lees meer...

Cybex autostoel voor je kindje

Bij Babypark vind je de Cybex autostoelen zowel online als in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website. De 10 Babypark megastores zijn verspreid door heel Nederland. In de winkel kun je een showmodel van de Cybex autostoel groep 2 uitproberen in jouw auto zodat je zeker weet dat je voor de juiste Cybex autostoel kiest. Neem je kindje vooral mee naar de winkel bij het uitzoeken van een autostoel. Op deze pagina vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen alles wat je wilt weten over een Cybex autostoel. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo beschikbaar die je helpt bij het maken van je keuze.

Veilige groep 2 autostoel online kopen

De Cybex autostoelen zijn een veilige oplossing bij het vervoeren van je kostbaarste bezit. De Cybex autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen maar bieden daarnaast extra's zoals bevestiging met Isofix. Wist je dat Cybex autostoelen regelmatig goede testresulaten boeken in testen van de ADAC en Consumentenbond? De Cybex autostoelen zijn eenvoudig online te bestellen op Babypark.nl en worden gratis thuisbezorgd.

Lees minder...

Filters

Draaibaar
Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
 • Cybex Solution G I-Fix Plus Autostoeltje
  229,95 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Pallas G i-Size Plus Autostoeltje
  279,95 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Solution S2 i-Fix Autostoeltje
  179,95 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje
  249,95 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Solution G I-Fix Autostoeltje
  199,95 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Anoris T i-Size Autostoeltje
  549,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader