Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nania autostoel groep 2

Autostoelen die je op deze pagina vindt zijn van het merk Nania. Groep 2 houdt in dat de autostoel geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 15 kg, dat zijn kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Deze autostoeltjes worden altijd voorwaarts gericht bevestigd. Voor het bevestigen van een Nania autostoel is de 3-punts autogordel in de meeste gevallen voldoende. Alle Nania groep 2 autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm.

Lees meer...

Nania autostoel voor je kindje

Bij Babypark vind je de Nania autostoelen zowel online als in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website. De 10 Babypark megastores zijn verspreid door heel Nederland. In de winkel kun je een showmodel van de Nania autostoel groep 2 uitproberen zodat je zeker weet dat je voor de juiste Nania autostoel kiest. Op deze pagina vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen alles wat je wilt weten over een Nania autostoel. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo beschikbaar die je helpt bij het maken van je keuze.

Betaalbare autostoel online kopen

De Nania autostoelen doen wat ze moeten doen. De Nania autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen maar bieden daarnaast geen extra's zoals bevestiging met Isofix. De zitting is kan voor je kindje stevig aanvoelen, maar voor kortere ritjes of voor incidenteel gebruik is dat geen probleem. Ideaal voor opa's en oma's die af en toe met hun kleinkind op stap willen gaan! De Nania autostoelen zijn eenvoudig online te bestellen op Babypark.nl en worden gratis thuisbezorgd.
.

Lees minder...

Filters

Prijs
Leeftijdscategorie
Filteren

4 producten

Populariteit
 • Nania Racer Autostoeltje
  74,99 Adviesprijs 0,-
 • Nania Befix Autostoeltje
  79,- Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  4 producten

  Populariteit
  Oval loader