Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

BeSafe autostoel groep 3

Natuurlijk wil jij je kindje(s) veilig vervoeren in de auto. Daarom is het ook niet vreemd dat je terecht bent gekomen bij het assortiment met BeSafe autostoelen. Dit Scandinavische merk biedt zowel veiligheid als comfort, ook voor groep 3 autostoelen. Groep 3 is de laatste groep autostoelen, hierna is je kindje groot genoeg om zonder autostoel in de auto vervoerd te worden. Als je al bekend bent met het merk BeSafe dan weet je dat veiligheid altijd voorop staat. Ken je BeSafe nog niet maar zoek je echt een veilige autostoel voor je kindje? Grote kans dat je slaagt met een BeSafe autostoel!

Lees meer...

BeSafe autostoelen voor een veilige reis

Bij iedere BeSafe autostoel op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving. Bij de meeste groep 3 BeSafe autostoelen vind je ook een handige uitlegvideo waarin één van onze productspecialisten je alles vertelt over de desbetreffende autostoel. Zo leer je in een paar minuten hoe je de autostoel kunt bevestigen, welke bescherming de autostoel biedt en wat de autostoel uniek maakt. Veel autostoeltjes zijn verstelbaar en groeien met je kindje mee, ook dat wordt in de video gedemonstreerd.

Autostoel groep 3 online kopen

Kom je er met alle online informatie toch niet helemaal uit? Twijfel je nog over welke BeSafe groep 3 autostoel het meest geschikt is voor je kindje en jouw auto? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag! De showmodellen mogen getest worden door je kindje maar kunnen ook worden gepast in je auto. Ben je overtuigd? Dan kun je via deze pagina heel eenvoudig online en BeSafe autostoel bestellen. Je profiteert daarbij altijd van onze laagste prijsgarantie en van gratis verzending.
.

Lees minder...

Filters

Prijs
Leeftijdscategorie
Filteren

2 producten

Populariteit
  • BeSafe iZi Flex Fix 2 i-Size Autostoeltje
    329,- Adviesprijs 0,-
  • BeSafe Stretch B Autostoeltje
    829,- Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader