Cybex autostoel groep 3

Het assortiment van Cybex autostoelen bestaat uit diverse modellen in allerlei kleurtjes. Opvallend kleurrijk, maar ook neutraal en rustig zoals grijs of zwart. De variatie waarin Cybex autostoelen verkrijgbaar zijn is groot. De ene biedt een prima basis bescherming maar er zijn ook modellen met veel slimme opties voor extra veiligheid. Zo is er voor iedereen een passende Cybex autostoel verkrijgbaar! 

Lees meer...

Cybex autostoelen voor een veilige reis

Op deze pagina vind je autostoelen uit groep 3. Groep 3 is de laatste groep waar kindjes in vallen voordat ze zonder autostoel in de auto vervoerd mogen worden (mijlpaal!). In groep 3 volstaat een zitverhoger. Je kunt zelf kiezen of je de zitverhoger met of zonder rugleuning wilt gebruiken. Bij de meeste Cybex autostoelen kan de rugleuning verwijderd worden zodat er een zitverhoger overblijft. Handig, want op deze manier hoef je geen aparte zitverhoger meer aan te schaffen.

Autostoel groep 3 online kopen

Kom je er met alle online informatie toch niet helemaal uit? Twijfel je nog over welke Cybex groep 3 autostoel het meest geschikt is voor je kindje en jouw auto? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag! De showmodellen mogen getest worden door je kindje maar kunnen ook worden gepast in je auto. Ben je overtuigd? Dan kun je via deze pagina heel eenvoudig online en Cybex autostoel bestellen. Je profiteert daarbij altijd van onze laagste prijsgarantie en van gratis verzending.
.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Solution B-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution B-Fix Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar en groeit in 12 posities met je kindje mee. Uniek aan deze autostoel is de optimale ventilatie en gepatenteerde hoofdsteun.

  149,-

  124,90

 • Quick view

  Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje

  Het Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje is geschikt van 9-50 kg (15 maanden tot 12 jaar). Het Pallas G i-Size autostoeltje is eenvoudig te bevestigen met Isofix en Top Tether en voldoet aan de i-Size R2129/03 norm.

  299,95

  299,-

 • Quick view

  Cybex Solution S2 i-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution S2 i-Fix Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar. De autostoel is uitgevoerd met het L.S.P. systeem voor optimale bescherming en luchtventilatiesysteem voor extra comfort.

  Normale prijs: 239,95

  Special Price 229,95

 • Quick view

  Cybex Pallas S-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Pallas S-Fix Autostoeltje heeft een vernieuwd ontwerp waardoor je kindje van meer bewegingsvrijheid geniet bij gebruik van het veiligheidskussen. De autostoel is geschikt voor kinderen van 9-36 kg.
 • Quick view

  Cybex Solution M-Fix SL Autostoeltje

  Het Cybex Solution M-Fix SL Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en is uitgevoerd met een systeem voor optimale zijwaartse bescherming. De autostoel is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar.

  Normale prijs: 209,95

  Special Price 179,-

 • Quick view

  Cybex Pallas-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Pallas autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 mnd-12 jaar). Het autostoeltje zit comfortabel en is dankzij het veiligheidskussen en de toegepaste veiligheidssystemen zeer veilig.
6 Resultaten
Trustpilot