Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Cybex autostoel groep 3

Het assortiment van Cybex autostoelen bestaat uit diverse modellen in allerlei kleurtjes. Opvallend kleurrijk, maar ook neutraal en rustig zoals grijs of zwart. De variatie waarin Cybex autostoelen verkrijgbaar zijn is groot. De ene biedt een prima basis bescherming maar er zijn ook modellen met veel slimme opties voor extra veiligheid. Zo is er voor iedereen een passende Cybex autostoel verkrijgbaar! 

Lees meer...

Cybex autostoelen voor een veilige reis

Op deze pagina vind je autostoelen uit groep 3. Groep 3 is de laatste groep waar kindjes in vallen voordat ze zonder autostoel in de auto vervoerd mogen worden (mijlpaal!). In groep 3 volstaat een zitverhoger. Je kunt zelf kiezen of je de zitverhoger met of zonder rugleuning wilt gebruiken. Bij de meeste Cybex autostoelen kan de rugleuning verwijderd worden zodat er een zitverhoger overblijft. Handig, want op deze manier hoef je geen aparte zitverhoger meer aan te schaffen.

Autostoel groep 3 online kopen

Kom je er met alle online informatie toch niet helemaal uit? Twijfel je nog over welke Cybex groep 3 autostoel het meest geschikt is voor je kindje en jouw auto? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag! De showmodellen mogen getest worden door je kindje maar kunnen ook worden gepast in je auto. Ben je overtuigd? Dan kun je via deze pagina heel eenvoudig online en Cybex autostoel bestellen. Je profiteert daarbij altijd van onze laagste prijsgarantie en van gratis verzending.
.

Lees minder...

Filters

Prijs
Draaibaar
Filteren

6 producten

Populariteit
 • Cybex Solution G I-Fix Plus Autostoeltje
  168,90 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Pallas G i-Size Plus Autostoeltje
  279,95 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Solution S2 i-Fix Autostoeltje
  154,90 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje
  249,95 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Solution G I-Fix Autostoeltje
  146,90 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Anoris T i-Size Autostoeltje
  399,- Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader