Maxi-Cosi autostoel groep 3

Wanneer je op zoek bent naar een veilige autostoel voor je kindje dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het assortiment van Maxi-Cosi. Maxi-Cosi biedt autostoelen aan voor kinderen in diverse leeftijden. Op deze pagina vind je autostoelen in groep 3. Dat is de laatste groep waar je kindje gebruik van gaat maken voordat hij of zij zonder autostoel in de auto vervoerd kan worden. Een nieuwe mijlpaal komt dichterbij! Van sommige autostoelen kan de rugleuning verwijderd worden zodat er alleen een zitverhoger overblijft. Ideaal voor de laatste fase voordat je kindje zonder autostoel in de auto kan.

Lees meer...

Voor ieder kind een Maxi-Cosi autostoel

Bij Maxi-Cosi vind je voor ieder kind een veilige autostoel. Om je kindje veilig te vervoeren is het belangrijk om een goed passende autostoel voor je kindje te kiezen. Sommige Maxi-Cosi autotoelen zijn verstelbaar in hoogte en breedte waardoor je kindje extra lang van de autstoel gebruik kan maken. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je precies voor welke leeftijds- en gewichtscategorie de autostoel geschikt is. Lengte en gewicht speelt hierbij overigens altijd een belangrijkere rol in de leeftijd van je kindje. Heb je een vraag over een Maxi-Cosi autostoel? We horen graag van je via 0488 488 888.

Autostoel groep 3 online kopen

Kom je er met alle online informatie toch niet helemaal uit? Twijfel je nog over welke Maxi-Cosi groep 3 autostoel het meest geschikt is voor je kindje en jouw auto? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag! De showmodellen mogen getest worden door je kindje maar kunnen ook worden gepast in je auto. Ben je overtuigd? Dan kun je via deze pagina heel eenvoudig online en Maxi-Cosi autostoel bestellen. Je profiteert daarbij altijd van onze laagste prijsgarantie en van gratis verzending. Dat is prettig shoppen!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Rodi SPS Autostoeltje

  In het Maxi-Cosi Rodi SPS Autostoeltje Basic Black reist je kind (15-36 kg) maar wat graag met je mee. Het autostoeltje zit heerlijk comfortabel en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 69,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Kore Pro Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100 - 150 cm (3,5 - 12 jaar). Dankzij het innovatieve lampje aan de zijkant van de stoel kan je kindje heel eenvoudig zelf de gordel vastklikken.
  219,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Titan Plus Autostoeltje Authentic Grey

  Het Maxi-Cosi Titan Plus Autostoeltje Authentic Grey biedt je kindje een veilige zitplaats. De autostoel is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en heeft een verstelbare hoofdsteun en diverse ligstanden.

  299,-

  219,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Kore i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Kore i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100 - 150 cm (3,5 - 12 jaar). Het stoeltje biedt goede ondersteuning en dankzij het open ontwerp kan je kindje zelf de gordel vastklikken.

  Normale prijs: 154,90

  Special Price 149,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi RodiFix Air Protect Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi RodiFix AirProtect autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en biedt dankzij de AirProtect® technologie optimale bescherming bij een botsing van opzij. Geschikt voor Isofix.

  179,-

  131,06

 • Quick view

  Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje is extra veilig dankzij de diverse technologieën. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en biedt jarenlang comfort en gebruiksgemak.

  Normale prijs: 285,-

  Special Price 269,-

6 Resultaten