Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Maxi-Cosi autostoel groep 3

Wanneer je op zoek bent naar een veilige autostoel voor je kindje dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het assortiment van Maxi-Cosi. Maxi-Cosi biedt autostoelen aan voor kinderen in diverse leeftijden. Op deze pagina vind je autostoelen in groep 3. Dat is de laatste groep waar je kindje gebruik van gaat maken voordat hij of zij zonder autostoel in de auto vervoerd kan worden. Een nieuwe mijlpaal komt dichterbij! Van sommige autostoelen kan de rugleuning verwijderd worden zodat er alleen een zitverhoger overblijft. Ideaal voor de laatste fase voordat je kindje zonder autostoel in de auto kan.

Lees meer...

Voor ieder kind een Maxi-Cosi autostoel

Bij Maxi-Cosi vind je voor ieder kind een veilige autostoel. Om je kindje veilig te vervoeren is het belangrijk om een goed passende autostoel voor je kindje te kiezen. Sommige Maxi-Cosi autotoelen zijn verstelbaar in hoogte en breedte waardoor je kindje extra lang van de autstoel gebruik kan maken. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je precies voor welke leeftijds- en gewichtscategorie de autostoel geschikt is. Lengte en gewicht speelt hierbij overigens altijd een belangrijkere rol in de leeftijd van je kindje. Heb je een vraag over een Maxi-Cosi autostoel? We horen graag van je via 0488 488 888.

Autostoel groep 3 online kopen

Kom je er met alle online informatie toch niet helemaal uit? Twijfel je nog over welke Maxi-Cosi groep 3 autostoel het meest geschikt is voor je kindje en jouw auto? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag! De showmodellen mogen getest worden door je kindje maar kunnen ook worden gepast in je auto. Ben je overtuigd? Dan kun je via deze pagina heel eenvoudig online en Maxi-Cosi autostoel bestellen. Je profiteert daarbij altijd van onze laagste prijsgarantie en van gratis verzending. Dat is prettig shoppen!

Lees minder...

Filters

Prijs
Draaibaar
Filteren

4 producten

Populariteit
 • Maxi-Cosi Emerald 360 S Autostoeltje
  429,99 Adviesprijs 0,-
 • Maxi-Cosi RodiFix R I-Size Autostoeltje
  149,99 Adviesprijs 0,-
 • Maxi-Cosi Titan Plus Autostoeltje - I-Size
  225,29 Adviesprijs 0,-
 • Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje
  199,- Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader