Nania autostoel groep 3

Nania autostoelen zijn verkrijgbaar in diverse groepen. Op deze pagina vind je de groep 3 autostoelen van Nania. Dat is de laatste autostoel die je kindje nodig heeft voordat hij of zij zonder autostoel in de auto vervoerd kan worden. Alle Nania autostoelen uit ons assortiment voldoen aan de huidige Europese veiligheidsnorm. Je kunt je kindje dus met een gerust hart in een Nania groep 3 autostoel vervoeren.

Lees meer...

Nania autostoelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding

Nania autostoelen hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. De autostoelen zijn scherp geprijsd maar bieden weinig extra's zoals een zachte bekleding. Voor korte stukjes biedt de autostoel voldoende comfort en veiligheid. Daarom is de Nania autostoel perfect voor opa's en oma's of ouders die incidenteel een autostoel nodig hebben. Maar ook wanneer je maar incidenteel een autostoel nodig hebt voor wanneer je bijvoorbeeld zelf geen auto hebt is een Nania autostoel ideaal.

Autostoel groep 3 online kopen

Heb je interesse in een Nania groep 3 autostoel? Kom dan langs in één van onze 10 megastores of shop online. Op Babypark.nl kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Je profiteert van gratis verzending én onze laagste prijsgarantie. Dat is voordelig een autostoel kopen! In de uitgebreide productbeschrijving vind je meer informatie over de desbetreffende autostoel.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Nania Topo Comfort Zitverhoger

  De Nania Topo Comfort Zitverhoger is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.
  19,99
 • Quick view

  Nania Befix Autostoeltje

  Het Nania Befix Autostoeltje is geschikt voor kindjes van 15-36 kg (ca. 3 tot 12 jaar)en erg gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en kan ook als losse zitverhoger worden gebruikt.
  39,99
 • Quick view

  Nania I-Max Autostoeltje Grey

  Het Nania I-Max Autostoeltje Grey geschikt voor kindjes van 9-36 kg (1 jaar - 12 jaar) en gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en wordt geleverd met een comfortabele zitverkleiner.
  69,99
 • Quick view

  Nania Driver Autostoeltje

  Het Nania Driver Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 18 kg (0-4 jaar). Het autostoeltje voldoet aan de veiligheidsnorm en kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht gebruikt worden.
  65,-
 • Quick view

  Nania Dream Zitverhoger Grey

  De Nania Dream Zitverhoger Grey is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de ideale oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.
  24,99
 • Quick view

  Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey

  Het Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je lang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.

  89,-

  84,95

 • Quick view

  Nania Racer Autostoeltje

  Het Nania Racer Autostoeltje is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je jarenlang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.
7 Resultaten