Autostoeltjes

Oranje autostoel

In onze collectie autostoeltjes zie je alle kleuren van de regenboog voorbij komen en als Nederlandse winkel kan oranje daar natuurlijk niet in ontbreken. Dus ook als je in de markt bent voor een oranje autostoeltje zal je bij Babypark kunnen slagen. Alle stoeltjes zijn van gerenommeerde merken die de Europese veiligheidsvoorschriften in acht nemen zodat je kindje veilig vervoerd kan worden.

Lees meer...

Oranje autostoel assortiment

In onze webshop kun je via filters de kleur kiezen die je voorkeur heeft. Wanneer je op oranje zoekt, vind je onder andere oranje autostoeltjes van Cybex. Naast het stoeltje van Cybex hebben we nog vele andere stoeltjes van bekende merken. Je kunt ze zelf eens komen bekijken in een van onze megastores. Op onze website vind je een lijst met adressen van al onze filialen. Ons team van verkoopspecialisten helpt je met het beantwoorden van al je vragen en geeft graag een demonstratie. Het is zelfs mogelijk om een showmodel van jouw favoriete autostoel te passen in jouw auto.

Oranje autostoeltjes online bestellen

Wanneer je een geschikt oranje autostoeltje hebt gezien en meteen tot bestellen wilt overgaan dan heb je het snel in huis. Wanneer je voor 23:59 uur bestelt dan heb je het al de volgende dag. Verzending vanaf 20 euro is gratis dus we rekenen ook geen verzendkosten voor de levering van jouw oranje autostoel.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Solution Z I-Fix Plus Autostoeltje

  Het Cybex Solution Z I-Fix Plus Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar. Het autostoeltje is uitgevoerd met het L.S.P. systeem voor optimale bescherming en een luchtventilatiesysteem voor extra comfort.

  239,95

  239,-

 • Quick view

  Cybex Sirona Zi I-Size Baby Autostoeltje

  Het Cybex Sirona Zi I-Size Baby Autostoeltje kan 360˚ draaien. Ideaal om je kindje in het autostoeltje te bevestigen! Van dit autostoeltje heb je jarenlang plezier want hij is geschikt vanaf de geboorte tot 18 kg.
  549,-
 • Quick view

  Cybex Sirona Zi I-Size Plus Baby Autostoeltje

  Het Cybex Sirona Zi I-Size Plus Baby Autostoeltje kan 360˚ draaien. Ideaal om je kindje in de autostoel te bevestigen! Van dit autostoeltje heb je jarenlang plezier want hij is geschikt vanaf de geboorte tot 18 kg.
  579,-
 • Quick view

  Joie I-Spin Grow Autostoeltje

  Met het Joie I-Spin Grow Autostoeltje is je kindje de eerste jaren voorzien van optimale comfort en veiligheid tijdens een autoritje. De autostoel is 360˚ draaibaar en voorzien van een verstelbare rugleuning.

  Normale prijs: 599,-

  Special Price 503,10

4 Resultaten
Black Friday
Trustpilot