Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoelen

Paarse autostoel

Bij Babypark hebben we alles voor baby’s en kinderen en daar horen natuurlijk ook autostoeltjes bij. We hebben ze van alle bekende merken zodat je altijd een veilig en kwalitatief hoogwaardig stoeltje in huis haalt. We hebben ze ook in vele verschillende kleuren voorradig. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een paars autostoeltje dan vind je die ook gewoon in ons assortiment.

Assortiment paarse autostoeltjes

Autostoeltjes zijn te verkrijgen in verschillende groepen die corresponderen met verschillende leeftijdscategorieën/gewichtsklassen. In sommige gevallen zijn stoeltjes geschikt voor meerdere groepen zoals een paarse autostoel van Cybex bijvoorbeeld die van 9 maanden tot en met 12 jaar is te gebruiken. Door de schokabsorberende materialen zit je kindje er erg comfortabel in. De stoel heeft ook een ligfunctie om buiten de auto prettig te kunnen slapen. De uitwasbare kleding is daarbij ook er praktisch. De paars-roze kleurschakering geven het een vrolijke uitstraling. Cybex heeft al verschillende onderscheidingen ontvangen maar ook de paarse autostoeltjes van andere A-merken in ons assortiment zijn het bekijken meer dan waard. Dat kan in onze webshop maar ook in een van onze megastores. Je vindt ze door heel Nederland. Op de website is een adressenlijst te vinden. Onze verkoopspecialisten aldaar kunnen je ook een demonstratie geven hoe je het stoeltje in de auto monteert bijvoorbeeld.

Paars autostoeltje online bestellen

Bestel je liever zo snel mogelijk jouw paarse autostoel dan kan dat via onze webshop. Bestellingen voor 23:59 uur geplaatst, worden door ons nog dezelfde dag verzonden. We doen dat gratis voor bestellingen vanaf 20 euro dus dat betekent ook dat we jouw paarse autostoeltje gratis verzenden.

Filters

Prijs
Draaibaar
Leeftijdscategorie
Filteren

2 producten

Populariteit
 • Swandoo Charlie I-size Autostoeltje
  279,- Adviesprijs 0,-
 • Britax Römer Kidfix M I-Size Autostoeltje
  209,90 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  2 producten

  Populariteit
  Oval loader