Autostoeltjes

Paarse autostoel

Bij Babypark hebben we alles voor baby’s en kinderen en daar horen natuurlijk ook autostoeltjes bij. We hebben ze van alle bekende merken zodat je altijd een veilig en kwalitatief hoogwaardig stoeltje in huis haalt. We hebben ze ook in vele verschillende kleuren voorradig. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een paars autostoeltje dan vind je die ook gewoon in ons assortiment.

Assortiment paarse autostoeltjes

Autostoeltjes zijn te verkrijgen in verschillende groepen die corresponderen met verschillende leeftijdscategorieën/gewichtsklassen. In sommige gevallen zijn stoeltjes geschikt voor meerdere groepen zoals een paarse autostoel van Cybex bijvoorbeeld die van 9 maanden tot en met 12 jaar is te gebruiken. Door de schokabsorberende materialen zit je kindje er erg comfortabel in. De stoel heeft ook een ligfunctie om buiten de auto prettig te kunnen slapen. De uitwasbare kleding is daarbij ook er praktisch. De paars-roze kleurschakering geven het een vrolijke uitstraling. Cybex heeft al verschillende onderscheidingen ontvangen maar ook de paarse autostoeltjes van andere A-merken in ons assortiment zijn het bekijken meer dan waard. Dat kan in onze webshop maar ook in een van onze megastores. Je vindt ze door heel Nederland. Op de website is een adressenlijst te vinden. Onze verkoopspecialisten aldaar kunnen je ook een demonstratie geven hoe je het stoeltje in de auto monteert bijvoorbeeld.

Paars autostoeltje online bestellen

Bestel je liever zo snel mogelijk jouw paarse autostoel dan kan dat via onze webshop. Bestellingen voor 23:59 uur geplaatst, worden door ons nog dezelfde dag verzonden. We doen dat gratis voor bestellingen vanaf 20 euro dus dat betekent ook dat we jouw paarse autostoeltje gratis verzenden.

4 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Pallas-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Pallas autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 mnd-12 jaar). Het autostoeltje zit comfortabel en is dankzij het veiligheidskussen en de toegepaste veiligheidssystemen zeer veilig.
  229,-
 • Quick view

  Cybex Aton Baby Autostoeltje

  In het Cybex Aton Baby autostoeltje vervoer jij je kindje veilig en comfortabel. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (0-18 mnd) en voldoet aan de Europese veiligheidsnormering. Testoordeel ADAC: GOED.
  119,-
 • Quick view

  Römer Kidfix III S Autostoeltje

  Het Römer Kidfix III S Autostoeltje groeit met je kindje mee van 15 tot 36 kg. De verstelbare SICT, het extra bevestigingspunt van de gordel (SecureGuard) en het schokabsorberende kussen maken de stoel uniek.

  269,90

  205,79

 • Quick view

  Römer Advansafix I-Size Autostoeltje

  Het Römer Advansafix I-Size Autostoeltje voldoet aan de strengste veiligheidseisen en biedt maximale bescherming bij een botsing. De autostoel is geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden oud tot 12 jaar.
4 Resultaten
Trustpilot