Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoelen

Witte autostoel

Bij Babypark hebben we de keuze uit een breed scala aan kleuren voor autostoeltjes. Wie echter een zo neutraal mogelijk stoeltje wenst, kan kiezen voor bijvoorbeeld zwart, grijs of wit autostoeltje. Een witte autostoel geeft een luxe uitstraling en past door de neutrale tint bij het interieur en exterieur van elke auto. Bij Babypark hebben we ook een autostoeltje in het wit en doordat we enkel A-merken voeren in ons assortiment voldoet het natuurlijk aan de Europese veiligheidseisen en zit het uitermate comfortabel.

Assortiment witte autostoeltjes

Niet veel fabrikanten leveren hun stoeltjes in het wit. Een nadeel van wit is natuurlijk dat vlekken er snel zichtbaar op zijn en met een baby wil er nog wel eens een ongelukje gebeuren. Bij Babypark hebben we een wit autostoeltje van het merk Mima dat gemaakt is van hoogwaardige bekleding dat ook verwijderbaar is. Dat is handig want je kunt deze bekleding daardoor ook wassen. Mochten er dus vlekken op komen waar je je aan stoort dan kun je de bekleding altijd even afritsen en een wasbeurt geven. Daardoor kun je het nadeel van witte bekleding in zekere mate teniet doen. Het stoeltje is met isofix te bevestigen voor de veiligste methode (base niet meegeleverd) en het stoeltje kan ook gebruikt worden op het frame van een Mima kinderwagen. Indien je een demonstratie wilt van de mogelijkheden, kun je altijd een van onze megastores bezoeken. Een team van verkoopspecialisten staat daar voor je klaar om je verder te helpen.

Witte autostoeltjes online bestellen

Bestel je jouw witte autostoel online via onze webshop dan heb je het razendsnel in huis. Bestel je namelijk voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag en kun je het stoeltje al de volgende dag bij je thuis verwachten. Aangezien bestellingen vanaf 20 euro gratis verstuurd worden via Babypark, betaal je ook nog eens geen verzendkosten.

Filters

Prijs
Leeftijdscategorie
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Cybex Cloud T Plus Autostoeltje
    279,95 Adviesprijs 0,-
  • Cybex Solution T i-Fix Plus Autostoeltje
    249,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader