Bugaboo autostoelen

Vul jouw Bugaboo kinderwagen aan met een Bugaboo autostoel. Een Bugaboo autostoel is niet alleen bedoeld voor de auto, maar ook voor gebruik in combinatie met een Bugaboo kinderwagen. Met behulp van de meegeleverde adapters bevestig je een Bugaboo autostoeltje gemakkelijk op het frame van een Bugaboo kinderwagen. Dat is ideaal voor een snelle boodschap. Je haalt het Bugaboo autostoeltje met kind en al uit de auto en plaatst het snel even op het kinderwagenframe. Ondertussen slaapt je kindje gewoon verder. Je hoeft even geen reiswieg mee te nemen, maar alleen het kinderwagenframe en de autostoel. Bugaboo autostoelen zijn dan ook heel handig om te hebben.

Lees meer...

Het eenvoudige design van een Bugaboo autostoel

De ontwerpers van Bugaboo ontwierpen een Bugaboo autostoel in samenwerking met autostoelmerk Nuna. Bij het design werd gestreefd naar ‘slimme eenvoud’. Een autostoel van Bugaboo neem je gemakkelijk in gebruik. Het is simpel, gebruiksvriendelijk, comfortabel en veilig. Je bevestigt de Bugaboo autostoel op een base in de auto met behulp van Isofix. Heb een oude auto waarin geen Isofix bevestigingspunten zitten? Installeer het autostoeltje dan met behulp van de 3-punts autogordel. Ook dat is mogelijk.

Over Bugaboo

Kinderwagenmerk Bugaboo is niet meer weg te denken. Twintig jaar geleden bedachten de ontwerpers van Bugaboo de eerste Bugaboo kinderwagen. Het werd een kinderwagen die volledig te verstellen is naar de wensen van jou en je kindje. De wagen kent dan ook tal van verstelopties. Of je nu één of twee kinderen wilt vervoeren, het kan allemaal met een Bugaboo kinderwagen. Je rijdt de wagen altijd comfortabel voort, of je nu lang of kort bent en of je nu over effen of oneffen terrein rijdt. Je kindje kan actief in de wagen rechtop zitten, maar ook in de wagen slapen. Het zit of ligt beschut tegen de zon en tegen weer en wind. Behalve al deze handige opties is een Bugaboo kinderwagen ook heel stoer en stijlvol. In combinatie met een autostoel van Bugaboo is een Bugaboo kinderwagen helemaal compleet. Bugaboo autostoelen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen jou aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Turtle Air By Nuna 2020 Baby Autostoeltje

  Het Bugaboo Turtle Air By Nuna 2020 Baby Autostoeltje is perfect te combineren met jouw Bugaboo kinderwagen. De autostoel voldoet aan de i-Size norm en heeft een praktische, extra grote zonnekap met kijkvenster.
  239,-
 • Quick view

  Bugaboo Owl By Nuna Autostoeltje

  Met het Bugaboo Owl By Nuna Autostoeltje reist je kindje veilig mee in de auto. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar (18 kg) en kan zowel voor- als achterwaarts worden gebruikt.
  399,-
 • Quick view

  Bugaboo Turtle Air By Nuna Autostoeltje

  Het Bugaboo Turtle Air By Nuna Autostoeltje is in samenwerking met Nuna tot leven gekomen. Een lichtgewicht autostoeltje waarin je je kindje vanaf de geboorte tot maximaal 13 kg veilig kunt vervoeren.
  239,-
3 Resultaten
Trustpilot