Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bugaboo autostoelen

Vul jouw Bugaboo kinderwagen aan met een Bugaboo autostoel. Een Bugaboo autostoel is niet alleen bedoeld voor de auto, maar ook voor gebruik in combinatie met een Bugaboo kinderwagen. Met behulp van de meegeleverde adapters bevestig je een Bugaboo autostoeltje gemakkelijk op het frame van een Bugaboo kinderwagen. Dat is ideaal voor een snelle boodschap. Je haalt het Bugaboo autostoeltje met kind en al uit de auto en plaatst het snel even op het kinderwagenframe. Ondertussen slaapt je kindje gewoon verder. Je hoeft even geen reiswieg mee te nemen, maar alleen het kinderwagenframe en de autostoel. Bugaboo autostoelen zijn dan ook heel handig om te hebben.

Lees meer...

Het eenvoudige design van een Bugaboo autostoel

De ontwerpers van Bugaboo ontwierpen een Bugaboo autostoel in samenwerking met autostoelmerk Nuna. Bij het design werd gestreefd naar ‘slimme eenvoud’. Een autostoel van Bugaboo neem je gemakkelijk in gebruik. Het is simpel, gebruiksvriendelijk, comfortabel en veilig. Je bevestigt de Bugaboo autostoel op een base in de auto met behulp van Isofix. Heb een oude auto waarin geen Isofix bevestigingspunten zitten? Installeer het autostoeltje dan met behulp van de 3-punts autogordel. Ook dat is mogelijk.

Over Bugaboo

Kinderwagenmerk Bugaboo is niet meer weg te denken. Twintig jaar geleden bedachten de ontwerpers van Bugaboo de eerste Bugaboo kinderwagen. Het werd een kinderwagen die volledig te verstellen is naar de wensen van jou en je kindje. De wagen kent dan ook tal van verstelopties. Of je nu één of twee kinderen wilt vervoeren, het kan allemaal met een Bugaboo kinderwagen. Je rijdt de wagen altijd comfortabel voort, of je nu lang of kort bent en of je nu over effen of oneffen terrein rijdt. Je kindje kan actief in de wagen rechtop zitten, maar ook in de wagen slapen. Het zit of ligt beschut tegen de zon en tegen weer en wind. Behalve al deze handige opties is een Bugaboo kinderwagen ook heel stoer en stijlvol. In combinatie met een autostoel van Bugaboo is een Bugaboo kinderwagen helemaal compleet. Bugaboo autostoelen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen jou aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Draaibaar
Leeftijdscategorie
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Bugaboo Turtle Air By Nuna Autostoeltje
    Adviesprijs 0,-
  • Bugaboo Owl By Nuna Autostoeltje
    Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader