Stokke badzitjes

 

Een Stokke badzitje zorgt voor extra veiligheid in bad. Het houdt je kindje tijdens het badderen boven water, zodat jij twee handen overhoudt om je kindje te wassen. Een Stokke baby badzitje heeft een hele natuurlijke vorm, waardoor deze optimaal comfortabel is voor je kindje. Terwijl jij je kindje wast, kan het heerlijk spetteren en trappelen in het water. Veel Stokke badzitjes zijn al te gebruiken vanaf de geboorte, soms tot de leeftijd van ongeveer acht maanden.

 

Lees meer...

Een Stokke baby badzitje voor een Stokke badje

Stokke badzitjes zijn over het algemeen gemaakt voor een Stokke badje. Meer informatie vind je hierover in de productbeschrijvingen op deze website. Een Stokke baby badzitje bevestig je heel gemakkelijk in het badje. Meestal klem je het Stokke badzitje eenvoudig vast over de rand van het Stokke badje. Een Stokke badzitje is dus heel gemakkelijk in gebruik en hierdoor een echte aanrader!

 

Over Stokke

Stokke is een Scandinavisch merk van kinderwagens, meubels en andere producten voor jonge kinderen. Met de producten streven de ontwerpers van Stokke één doel na: de band tussen jou en je kindje verstevigen. De Stokke Xplory® kinderwagen, waarmee inmiddels meerdere generaties zijn opgegroeid, heeft een zitje dat je ook achterwaarts op het frame kunt plaatsen. Je kunt dan voortdurend oogcontact houden met je kindje. Het zitje is ook op tafelhoogte te zetten. Datzelfde geldt ook voor de Tripp Trapp®. Dankzij deze kinderstoel zit je kindje altijd heel comfortabel op tafelhoogte aan tafel, zodat je kindje er aan tafel helemaal bijhoort. De stoel is niet alleen bedoeld voor de allerkleinsten, maar groeit telkens weer met je kindje mee, zelfs tot volwassen leeftijd. Het is een stoel voor het leven. Stokke badzitjes en andere Stokke producten bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie en onze aantrekkelijke bezorgservice!Lees minder...
1 Resultaten
1 Resultaten