Overige OKbaby badartikelen

Met de OKbaby badartikelen maak je het voor je zelf net even wat makkelijker om je kindje heerlijk te badderen. Met de juiste producten bied je je kindje de juiste verzorging tijdens en na het badderen. Het grootste gedeelte van ons assortiment is uit voorraad leverbaar zodat je al snel van jouw aankopen kunt gaan genieten. De badartikelen van OKbaby zijn niet altijd noodzakelijk, maar wel erg handig in gebruik. Als je eenmaal gewend bent aan deze handige accessoires dan wil je nooit meer zonder.

Lees meer...

Praktische OKbaby badartikelen

Door de juiste badartikelen van OKbaby te gebruiken wordt het extra leuk en gemakkelijk om je kindje heerlijk te badderen. Met bijvoorbeeld de OKbaby babydam. Zo kun je je kindje heerlijk badderen ook in een groot bad en kies je zelf hoeveel water er verbruikt wordt tijdens het wassen van je kindje. Dit is ideaal en erg handig voor jou en je kindje. Het is veiliger voor je kindje en bespaart bovendien veel water. Twee grote voordelen dus!

OKbaby badartikelen bestellen

De badartikelen van OKbaby zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit betekent dan ook dat de kwaliteit erg goed is van de OKbaby badartikelen. Je kunt de badartikelen van OKbaby veilig gebruiken. De OKbaby babyspullen bieden de juiste verzorging voor je kindje. Bekijk het hele aanbod van OKbaby gemakkelijk online op Babypark.nl en vind wat bij jou en je kindje past. Je bestelling is met enkele muisklikken geplaatst en wordt snel bij jou thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    OKbaby Babydam Wit / Grijs

    Met de OKbaby Babydam Wit / Grijs verander je het standaard bad eenvoudig in een babybadje. Je kan de dam eenvoudig bevestigen om het bad te verkleinen en het blijft stevig staan wanneer je je kindje in bad doet.
    40,-
1 Resultaten