Roommate vloerkleed

Roommate heeft een heel groot aanbod in leuke en stijlvolle vloerkleden voor op de babykamer van je kindje. Je maakt met een Roommate vloerkleed de babykamer van je kindje helemaal af. Een vloerkleed is niet alleen leuk voor de babykamer, maar ook voor een speelhoekje in de woonkamer. Bekijk het hele aanbod van Roommate gemakkelijk op Babypark.nl en vind wat bij de babykamer van je kindje past.

Lees meer...

Roommate vloerkleeden in allerlei kleuren en maten

Het design van de Roommate vloerkleden is erg vrolijk. De vloerkleden zijn uitgevoerd in veelal lichte kleuren. Soms is een leuk diertje afgebeeld op het Roommate vloerkleed. Ook zijn de Roommate vloerkleden te verkrijgen in verschillende afmetingen en vormen. Zo kun je gemakkelijk kiezen wat het beste in de babykamer van je kindje past. Met een Roommate vloerkleed creëer je net even wat extra sfeer in de kamer van je kindje.

Materiaal van de Rommate vloerkleden

De Roommate vloerkleden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor is de kwaliteit zeer goed en voelt het Roommate vloerkleed extra zacht aan. Dit is erg fijn wanneer je kindje op het Roommate vloerkleed zit. Je kunt het Roommate vloerkleed gewoon gebruiken als decoratie van de babykamer maar ook als speelkleed voor je kindje. Of als ondersteuning voor je rug wanneer je op de grond zit. Je kunt de Roommate vloerkleden op verschillende manieren gebruiken. Hierdoor zijn de Roommate vloerkleden dan ook erg handig.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Speelkleed

  Op dit Roommate Speelkleed kan je kindje zich uren vermaken! Het vrolijke speelkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het kleed kan aan beide kanten gebruikt worden.
  67,-
 • Quick view

  Roommate Traffic Jam Speelkleed

  Op dit Roommate Traffic Jam Speelkleed kan je kindje heerlijk met autootjes spelen. Het speelkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Aan beide kanten kan het speelkleed gebruikt worden.
  67,-
 • Quick view

  Roommate Pineapple Vloerkleed Yellow Ochre

  Het Roommate Pineapple Vloerkleed Yellow Ochre geeft de baby- of kinderkamer een warme uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  67,-
 • Quick view

  Roommate Tiger Vloerkleed Yellow Ochre

  Het Roommate Tiger Vloerkleed Yellow Ochre geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  67,-
 • Quick view

  Roommate Elephant Vloerkleed Yellow / Off White

  Het Roommate Elephant Vloerkleed Yellow / Off White geeft de baby- of kinderkamer een warme uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  67,-
 • Quick view

  Roommate Quilted Deken Sea Green

  Met dit Roommate Quilted Deken Sea Green kan je kindje zich uren vermaken! De mooie deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het kleed kan ook als speelkleed gebruikt worden.
  114,-
 • Quick view

  Roommate Quilted Deken White

  Met dit Roommate Quilted Deken White kan je kindje zich uren vermaken! De mooie deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het kleed kan ook als speelkleed gebruikt worden.
  114,-
7 Resultaten
Trustpilot