Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Toddlekind vloerkleden

Een Toddlekind vloerkleed is gemaakt vanuit het geloof dat de kindertijd gekoesterd moet worden en dat speeltijd leuk is. Een Toddlekind vloerkleed is heel gebruiksvriendelijk. Tegelijkertijd hoef je geen compromis te sluiten op het gebied van stijl. Een Toddlekind vloerkleed past heel goed bij het interieur. Het kleed is functioneel én mooi. Het is een vloerkleed én een speelmat ineen.

Lees meer...

Een Toddlekind vloerkleed én speelkleed ineen

Een Toddlekind vloerkleed voor de kinderkamer of woonkamer zou je ook gerust een speelkleed of speelmat kunnen noemen. Deze speelmat is gemaakt van hoogwaardig PVC. Een groot pluspunt van dit materiaal is dat het heel gemakkelijk schoon te maken is. Wordt de speelmat van Toddlekind vies, dan neem je deze gewoon even af met een vochtig doekje. Een speelmat van Toddlekind is namelijk waterproof. De meeste Toddlekind vloerkleden zijn 1 mm dik en hebben een diameter van ongeveer 105 cm.

Over Toddlekind

Toddlekind is in 2018 opgericht in Duitsland door een Britse moeder van twee jonge kinderen die op zoek was naar handige speelmatten en deze niet kon vinden. Kinderen spenderen veel tijd op de vloer. Daarom is het belangrijk dat speelmatten peutervriendelijk zijn en tegelijkertijd leuk staan bij het interieur. De naam Toddelkind is in feite een tweetalige naam. De familie van de oprichter is half Duits, half Brits. Een ‘toddler’ is in het Engels een klein kind en ‘kind’ betekent in het Duits ‘kind’. Toddlekind klinkt zowel voor Duitsers als voor Britten vertrouwd. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooi en gebruiksvriendelijk Toddlekind vloerkleed voor de kinderkamer of woonkamer! Onze Toddlekind vloerkleden zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelde speelmat van Toddlekind zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
  • Toddlekind Jungle Vloerkleed
    56,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader