Safety 1st hoekbeschermers

Een Safety 1st hoekbeschermer voor de tafel voorkomt zoveel mogelijk dat je kindje zich aan de tafelhoek bezeert. Plaats vandaag nog een Safety 1st hoekbeschermer aan elke hoek van de tafel! Veel Safety 1st hoekbeschermers zijn overigens niet alleen te gebruiken voor tafelhoeken, maar bijvoorbeeld ook voor scherpe hoeken van een kast of andere meubels. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod Safety 1st hoekbeschermers!

Lees meer...

Doorzichtige hoekbeschermers van Safety 1st

Veel hoekbeschermers van Safety 1st zijn doorzichtig, waardoor deze altijd passen bij je interieur. Het soepele materiaal vangt schokken zoveel mogelijk op. Voor bevestiging aan de tafel hoef je meestal geen lijm te gebruiken. Dankzij de zelfklevende strippen maak je de hoekbeschermers van Safety 1st eenvoudig vast aan de tafelhoeken.

Over Safety 1st

Kinderen veiligheid bieden is de eerste prioriteit van Safety 1st. De kastdeurklemmen, ladeklemmen, stopcontactbeschermers andere veiligheidsartikelen van Safety 1st geven jou een hoop meer gemoedsrust. Van Safety 1st zijn ook veiligheidsartikelen voor onderweg verkrijgbaar, zoals een achteruitkijkspiegel waarin je tijdens het autorijden je kindje op de achterbank goed in de gaten kunt houden. Van Safety 1st is vaak ook een bordje met de tekst ‘Baby on board’ verkrijgbaar. Dit bordje plaats je bijvoorbeeld achter de autoruit, zodat andere weggebruikers gewaarschuwd worden om extra voorzichtig te rijden. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Safety 1st te bekijken! Safety 1st hoekbeschermers en andere veiligheidsartikelen zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Wij zorgen ervoor dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk jouw kant op komen. Zijn jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen, dan doen wij de artikelen meestal direct op de post. Jij ontvangt deze dan meestal al de volgende dag.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Safety 1st Hoekbeschermers 4 Stuks

    Ideale hoekbeschermers van Safety 1st die gemaakt zijn van doorschijnend materiaal, zodat deze passen in elk interieur.

    1,95

    1,79

1 Resultaten