Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagenspanner

Baby Bello Kinderwagenspanner

Dankzij een kinderwagenspanner van Baby Bello heeft je baby onderweg iets te doen. Zelfs voor de allerkleinsten is een kinderwagenspanner van Baby Bello leuk. Aan het begin is je baby nog te klein om de speeltjes van de wagenspanner vast te pakken. Het vindt het dan wel leuk om naar de speeltjes te kijken. Beweegt de kinderwagen, dan bewegen de speeltjes mee. Voor je kleintje is dit een grote ontdekking! Als je kindje wat groter is, zal het proberen om de speeltjes vast te pakken.

Lees meer...

De speeltjes van een Baby Bello kinderwagenspanner

Een Baby Bello kinderwagenspanner hangt vol met verrassend leuk speeltjes. In veel gevallen zijn de speeltjes gebreide figuurtjes, bijvoorbeeld schelpjes en zeedieren in allerlei kleuren. De verschillende tinten stimuleren de zintuigen van je kindje. Baby’s zijn dol op kleur.

Over Baby Bello

Baby Bello is een heel leuk merk van babyspeelgoed. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Baby Bello. Je vindt hier veel speeltjes die er verrassend leuk uitzien. Naast Baby Bello kinderwagenspanners van Baby Bello, verkopen wij ook andere speeltjes die je bijvoorbeeld aan de box of aan de babygym kunt hangen. Baby Bello kinderwagenspanners zijn overigens in veel gevallen ook aan de box of aan het autostoeltje te hangen. Baby Bello wagenspanners en ander Baby Bello speelgoed is online te bestellen via Babypark.nl. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij je bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als de wagenspanner bij ons op voorraad is.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner
    27,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader