Happy Horse kinderwagenspanner

 

Geef je kindje onderweg iets om handen. Koop een leuke Happy Horse kinderwagenspanner. De meeste Happy Horse kinderwagenspanners hangen vol leuke, schattige knuffeltjes. Kinderen houden van sprekende kleuren. De knuffeltjes van een Happy Horse kinderwagenspanner zijn dan ook heel vrolijk en kleurrijk. De meeste Happy Horse kinderwagenspanners zijn geschikt vanaf de geboorte.

 

Lees meer...

Handig voor onderweg

De Happy Horse kinderwagenspanner is ideaal speelgoed voor onderweg. Je kindje kan dit speelgoed tenminste niet onderweg laten vallen. De Happy Horse kinderwagenspanner maak je namelijk vast aan de kinderwagen. Vaak doe je dit met behulp van touwtjes.

 

Happy Horse kinderwagenspanner bevordert motoriek

De Happy Horse kinderwagenspanner is niet alleen leuk maar ook heel leerzaam voor je kindje. Je kindje zal proberen de knuffeltjes vast te pakken. Het bezig zijn met de knuffeltjes aan de Happy Horse kinderwagenspanner, bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Horse Pramtoy Dikkie Dik

    Happy Horse Pramtoy Dikkie Dik is een superleuk speeltje wat in de auto of kinderwagen kan. De pramtoy is eenvoudig te bevestigen en is te gebruiken vanaf de geboorte.
    24,99
1 Resultaten