Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nieuwe kinderwagens

Joie Finiti kinderwagens

De kinderwagen Joie Finiti is geschikt voor kinderen vanaf een half jaar oud. Breid je de wagen uit met een reiswieg, dan kan je kindje deze al meteen na de geboorte in gebruik nemen. Op het frame van de Joie Finiti past ook een autostoeltje. Uiteindelijk is de Joie Finiti op heel veel manieren te gebruiken. Dat is ook een groot pluspunt van deze kinderwagen.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijke Joie Finiti kinderwagen

Bijna alle opties op de Joie Finiti kinderwagen zijn met één hand te bedienen waardoor je de andere hand kunt vrijhouden voor je kindje. Zo vallen de gordelpunten haast vanzelf in de gordelsluiting dankzij het slimme Autoclick™ systeem. Ook het opvouwsysteem van de Joie Finiti wandelwagen of kinderwagen is superhandig. In enkele seconden vouw je de wagen op tot een compact pakketje. In opgevouwen staat kun je de Joie Finiti wandelwagen gemakkelijk met je mee dragen aan de draagbeugel.

Comfortabele Joie Finiti kinderwagen

Dankzij de wendbaarheid en schuimgevulde banden rijdt de kinderwagen Joie Finiti heel comfortabel, waar je ook bent. Onder de zitting vind je een ruime boodschappenmand. Deze is uitgerust met een tasje voor losse spulletjes. De Joie Finiti kinderwagen biedt bovendien je kindje een groot comfort. De ergonomische vorm van de zitting ondersteunt het lichaam van de kleine optimaal. De rugleuning is helemaal plat te leggen, zodat je kindje onderweg kan slapen. Tijdens de wandeling zit je kindje altijd veilig in de 5-puntsgordel met gewatteerde pads. Voor wat extra houvast kan je kindje zich vasthouden aan de veiligheidsbeugel. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de praktische kinderwagen Joie Finiti online via onze webshop! Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een Joie Finiti kinderwagen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij deze wandelwagen of kinderwagen zo snel mogelijk in huis hebt!

Lees minder...
  • Joie Finiti Kinderwagen
    399,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader