Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nieuwe kinderwagens

Stokke Xplory X kinderwagens

De Xplory X van het Scandinavische merk Stokke is een mooie kinderwagen van goede kwaliteit. Net als andere producten van Stokke is ook deze kinderwagen met één doel voor ogen gemaakt: het verstevigen van de band tussen het kind en de ouder of verzorger. Met de Stokke Xplory X kinderwagen rijd je heel soepel. Het design ziet er net even iets anders uit dan veel andere kinderwagens. Bijzonder is het feit dat de Stokke Xplory X een handgreep heeft in plaats van een duwbeugel. Deze handgreep voelt heel prettig aan en is in hoogte en hoek verstelbaar.

Lees meer...

De Stokke Xplory X schept een band

Doordat het zitje niet alleen met de rijrichting mee, maar ook tegen de rijrichting in te plaatsen is, kun onderweg oogcontact houden met je kindje. De hoge positie van het zitje draagt hier ook aan bij. Dat schept een band en geeft je kindje een veilig gevoel. Voor jou is het ook veel fijner. Je hoeft dan tenminste niet te bukken om je kindje aan te raken of met hem of haar te kletsen. Je kunt de kinderwagen Stokke Xplory X dus gerust aan tafel aanschuiven. Zo hoort je kindje er aan tafel helemaal bij, ook als er geen kinderstoel voor handen is, bijvoorbeeld in een restaurant. In principe is de kinderwagen Stokke Xplory X meteen vanaf de geboorte te gebruiken totdat je kindje maximaal 22 kg weegt. De kinderwagen heeft een uitneembare, gepolsterde inleg voor pasvorm op maat. Deze inleg is gemaakt van een zachte, gebreide en sneldrogende stof.

De Stokke Xplory X kinderwagen is comfortabel

Met de Stokke Xplory X neem je moeiteloos elke bocht, dankzij de 360° zwenkwielen. De wagen rijdt heel comfortabel. De grote kap van de Stokke Xplory X kinderwagen is handig om je kindje in de schaduw te laten zitten. Je kunt deze kap ook weer heel geruisloos inklappen. Al met al is de Stokke Xplory X een hele handige kinderwagen! Bekijk ook deze pagina voor alle specifieke details van Stokke Xplory kinderwagens! Onze Stokke Xplory kinderwagens zijn online te bestellen via onze webshop.

Lees minder...
  • Stokke® Xplory® X Kinderwagen
    909,30 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader